Support voor ontwikkelaars

Venice support voor ontwikkelaars

U bent een ontwikkelaar, u hebt het dossier van uw klant nodig om mee te werken, maar zelf hebt u geen Venice licentie? Om dit probleem op te lossen hebben we een ontwikkelaarsversie van Venice voorzien. Hiermee kan u (en niemand anders) werken met de data van uw klant. Voor de klant is de confidentialiteit gegarandeerd en uzelf kan werken met de data van uw klant (validatie van een import routine, custom code testen …)

De kostprijs hebben we minimaal gehouden, en hoeft niet aangekocht te worden, u huurt de software voor de duur van uw project.

Hebt u software die koppelt met Venice?

Webconnect

Met de optie Webconnect beschikt u over een webservice die u vanaf elk toestel toegang verleent tot uw Venice-data op ons cloudplatform. Hierdoor kunt u niet enkel uw gegevens consulteren, maar kunt u ook bestellingen en/of verkoopfacturen aanmaken vanuit andere toepassingen.

U hebt een real time connectie met uw Venice-applicatie in de cloud. Koppelen met een website, een app of een lokale toepassing wordt dus kinderspel.

Software Development Kit (SDK)

Samen met Venice Facturatie en/of Boekhouding, leveren wij de Venice Software Development Kit mee. Met deze SDK bieden wij u de bouwstenen aan om uw eigen uitbreidingen op Venice te schrijven, of om uw eigen applicatie in realtime te linken met Venice.

Wil u vanuit een Excel werkblad toegang tot uw Venice data? Bestellingen die via uw website geplaatst worden, direct injecteren in uw facturatie? Met de gratis meegeleverde SDK wordt dit allemaal mogelijk.

Bovendien hanteert de Venice SDK dezelfde business logica en validatieregels als Venice zelf, zodat u altijd verzekerd bent van de consistentie van uw gegevens.
BE Select your country