Support voor ontwikkelaars

Exact Venice support voor ontwikkelaars

Je bent een ontwikkelaar, je hebt het dossier van jouw klant nodig om mee te werken, maar zelf heb je geen Exact Venice licentie? Om dit probleem op te lossen hebben we een ontwikkelaarsversie van Exact Venice voorzien. Hiermee kan je (en niemand anders) werken met de data van jouw klant. Voor de klant is de confidentialiteit gegarandeerd en jouzelf kan werken met de data van jouw klant (validatie van een import routine, custom code testen …)

De kostprijs hebben we minimaal gehouden, en hoeft niet aangekocht te worden, je huurt de software voor de duur van jouw project.

Heb je de software die koppelt met Exact Venice?

Webconnect

Met de optie Webconnect beschik je over een webservice die je vanaf elk toestel toegang verleent tot jouw Exact Venice-data op ons cloudplatform. Hierdoor kun je niet enkel jouw gegevens consulteren, maar kun je ook bestellingen en/of verkoopfacturen aanmaken vanuit andere toepassingen.

Je hebt een real time connectie met jouw Exact Venice-applicatie in de cloud. Koppelen met een website, een app of een lokale toepassing wordt dus kinderspel.

Software Development Kit (SDK)

Samen met Exact Venice Facturatie en/of Boekhouding, leveren wij de Exact Venice Software Development Kit mee. Met deze SDK bieden wij je de bouwstenen aan om jouw eigen uitbreidingen op Exact Venice te schrijven, of om jouw eigen applicatie in realtime te linken met Exact Venice.

Wil je vanuit een Excel werkblad toegang tot jouw Exact Venice data? Bestellingen die via jouw website geplaatst worden, direct injecteren in jouw facturatie? Met de gratis meegeleverde SDK wordt dit allemaal mogelijk.

Bovendien hanteert de Venice SDK dezelfde business logica en validatieregels als Venice zelf, zodat u altijd verzekerd bent van de consistentie van uw gegevens.
BE Select your country