Beheer jouw klanten eenvoudig in het CRM

Koester jouw projecten en contacten met de grootste zorg. Beheer ze en volg ze nauwkeurig op. Bewaar alle in- en uitgaande communicatie...

Beheer en heers

Exact Venice Contactenbeheer is dé oplossing voor het beheer van jouw contacten en klanten, de opvolging van projecten en de koppeling met verkoopdocumenten.

Met deze optie beheer je al jouw projecten, en houd je alle in- en uitgaande communicatie per project bij. Gelinkt aan Exact Venice Facturatie Enterprise is dit een ideale aanvulling voor de opvolging van jouw verkooptrajecten. Door per type document het juiste contact binnen de firma (klant, leverancier of prospect) te koppelen, optimaliseer je de documentenflow. Te allen tijde een snel en kristalhelder overzicht op de stand van zaken. Makkelijk, toch?!

In combinatie met de module eDocumenten kun je jouw facturen, leveringsbonnen én rappels onmiddellijk naar de juiste persoon of afdeling bij jouw klant verzenden.

Beheer jouw contacten en klanten

Volg jouw projecten nauwkeurig op

Houd alle communicatie bij

What’s in it for you?

  • Beheer jouw projecten door uitgebreide taakopvolging
  • Projectsjablonen laten toe om diverse projecten bij te houden
  • Alle in- en uitgaande communicatie kan per project genoteerd worden
  • Automatische import van emails met contactherkenning
  • Definieer al jouw contacten of afdelingen binnen jouw klanten en leveranciers voor optimale adressering en documentenflow
BE Select your country