Uw bedrijfsgegevens verdienen toch ook de beste beveiliging?

Met een verificatie in twee stappen wordt een extra beveiligingscontrole toegevoegd bij het inloggen

 

 

Nog veiliger werken met tweestapsverificatie

Uw gegevens verdienen de best mogelijke beveiliging. Daarom heeft Exact ervoor gezorgd dat u een extra beveiligingscontrole kunt toevoegen aan uw gebruikersaccount door middel van tweestapsverificatie. In de AVG of GDPR wordt aanbevolen dat gegevensbeveiliging in systemen zoals Exact de beschikbare technische mogelijkheden van de aanbieder volgt. Daarom wordt tweestapsverificatie sinds 25 mei gefaseerd uitgerold en standaard aangezet voor alle gebruikers. Na die activatie heeft u - naast een gebruikersnaam en wachtwoord - ook een unieke code nodig bij het inloggen in Exact. Deze code genereert u via een mobiele of desktop app, die u gemakkelijk kunt downloaden. Activeren is zo gebeurd. En kleine moeite, grote voordelen.

Hoe activeer je tweestapsverificatie?

In deze video ziet u hoe u tweestapsverificatie zelf activeert binnen Exact. 

Wie kan dit activeren?

  • De beheerder van het abonnement kan de verificatie in twee stappen activeren voor alle gebruikers of voor een enkele gebruiker.
  • Iedere gebruiker van Exact kan het zelf activeren.

Waarom nú deze focus op beveiliging?

De naderende Europese GDPR-privacywetgeving (in het Nederlands ook gekend als AVG) vereist dat het duidelijk is wie welke gegevens kan en mag verwerken. Een persoonsgebonden login is heel belangrijk om te kunnen voldoen aan de nieuwe wetgeving en om uw gegevens te beveiligen. Als u met unieke inloggegevens en tweestapsverificatie werkt, bent u dus het best beveiligd!
BE Select your country