Jouw Exact software klaar voor de toekomst

Zet de stap naar de nieuwste technologie: Exact Globe+

Klantverhaal

Wat mij direct opviel bij het gebruik van Exact Globe+ is het gebruiksgemak. Ik kon er direct mee aan de slag, zonder eerst instructies te moeten krijgen. Het werkt erg intuïtief.
Doreen Koenen | GID International

De plussen op een rij

Als kmo en klant van Exact wil je op het juiste moment over de juiste cijfers beschikken, zodat je de juiste keuzes maakt voor jouw onderneming. Nu én in de toekomst.

Een moderne look & feel, die gemakkelijker en sneller in gebruik is

Het gebruik van software moet eenvoudig en intuïtief zijn, zodat jij en jouw collega’s snel en gemakkelijk kunnen werken. Zo haal je de doelstellingen van vandaag en de ambities van morgen.

Technologie die klaar is voor de toekomst

Veilig en toekomstbestendig kunnen werken, daar heb je moderne technologie voor nodig. Daarom hebben we Exact Globe op technologisch vlak compleet vernieuwd. Tegelijkertijd bieden we je eenvoudig toegang tot jouw al gekende functies. Zo kun je blijven vertrouwen op de cijfers van Exact.

Gratis overstappen naar Globe+

Goed nieuws voor bestaande Globe-gebruikers. De standaardsoftware van de nieuwe versie wordt kosteloos ter beschikking gesteld als je een geldige onderhoudsovereenkomst hebt of een ‘subscription’-licentie.

Aan de slag met Exact Globe+

Maak de stap naar ons nieuwste product Exact Globe+. Dat omvat jouw huidige software zoals je gewend bent, maar dan weer helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst.

Navigeren

Dankzij de verbeterde menustructuur navigeer je eenvoudig en sneller. De iconen en kleuren van het moderne design zorgen voor focus en verhogen de leesbaarheid.

Switchen

Pin, sorteer en vind jouw boekhoudingen razendsnel dankzij het nieuwe administratie-overzicht.

Favorieten

Met jouw favoriete functies in het verbeterde panel kun je nog sneller werken.

Zoeken

​Filter en vind de zaken die voor je belangrijk zijn met de vernieuwde en simpele interface.

Invoeren

Krijg jouw werk sneller af dankzij het overzichtelijke invoerscherm.

Globe plus navigeren
Globe plus administraties
Globe plus favorieten
Globe plus zoeken
Exact globe invoeren

F.A.Q.

Bekijk hier de meestgestelde vragen.
Staat je vraag er niet tussen? Bekijk de onze Support Portal.

 • Goed nieuws. Voor Globe-gebruikers wordt de standaard software van de nieuwe versie kosteloos beschikbaar gesteld, wanneer er een geldig onderhoudsovereenkomst is of bij een ‘subscription’ licentie. Dit geldt voor Exact Globe en Exact Business Software klanten. Doordat Exact Globe+ volledig nieuwe technologie toepast dient het maatwerk, dat ontwikkeld is met SDK aangepast te worden of opnieuw te worden gebouwd. Neem voor de kosten die daarbij horen contact op met de partij die het maatwerk heeft ontwikkeld. Zijn consultancy diensten gewenst, dan zijn hiervoor wel aanvullende kosten aan verbonden.
 • Ja, het is beschikbaar. De hoofdcontactpersoon van het bedrijf ontvang een email van Exact met heldere instructies over hoe over te stappen. Of download de Productupdater via de Support Portal.
 • Om Exact Globe+ te installeren, download je de Productupdater via de Support Portal.
 • Het voorbereiden en de migratie is vergelijkbaar als bij een update zoals je die gewend bent. Heb je maatwerk ontwikkeld met SDK, neem dan even contact op met je accountmanager of Exact partner.
 • De koppelingen die gemaakt zijn met onze entity services blijven gewoon werken. En omdat het databasemodel niet gewijzigd is, los van de reguliere verschillen tussen de verschillende releases van Globe, hoeven koppelingen rechtstreeks op de database niet aangepast te worden. Het is wel belangrijk om deze en andere koppelingen goed te testen, voordat je met de nieuwe versie aan de slag gaat.
 • Daarnaast kan Exact of je Exact partner je helpen om aan de slag te gaan met Exact Globe+. Interesse? Neem hiervoor contact op met ons projectburo@exact.com.
 • Ja, doordat Exact Globe+ volledig nieuwe technologie toepast dient het maatwerk dat ontwikkeld is met SDK aangepast te worden of opnieuw te worden gebouwd. Neem voor de kosten die daarbij horen contact op met de partij die het maatwerk heeft ontwikkeld.
 • Werk je samen met je accountant met behulp van backup bestanden in .ebu formaat? Overleg dan samen met je accountant wanneer het handig is om voor jou te upgraden. Backups zullen in Exact Globe+ namelijk een ander formaat krijgen.
 • Werk je op een ander manier met jouw accountant? Dan verandert er niets.
 • Het wordt zeker aangeraden over te stappen zodra Exact Globe+ voor jouw bedrijf beschikbaar is. Zo blijf je profiteren van de nieuwste functionaliteiten en updates in de toekomst.
 • Voor vragen kan je contact opnemen met Exact support of bekijk de onze Support Portal.
 • Ja, voor jouw bedrijf is Exact Compact+ beschikbaar, met dezelfde technologische verbeteringen en vernieuwde look & feel.
BE Select your country