Uw Exact software klaar voor de toekomst

Zet de stap naar de nieuwste technologie: Exact Globe+

Klantverhaal

Wat mij direct opviel bij het gebruik van Exact Globe+ is het gebruiksgemak. Ik kon er direct mee aan de slag, zonder eerst instructies te moeten krijgen. Het werkt erg intuïtief.
Doreen Koenen | GID International

De plussen op een rij

Als kmo en klant van Exact wilt u op het juiste moment over de juiste cijfers beschikken, zodat u de juiste keuzes maakt voor uw onderneming. Nu én in de toekomst.

Een moderne look & feel, die gemakkelijker en sneller in gebruik is

Het gebruik van software moet eenvoudig en intuïtief zijn, zodat u en uw collega’s snel en gemakkelijk kunnen werken. Zo haalt u de doelstellingen van vandaag en de ambities van morgen.

Technologie die klaar is voor de toekomst

Veilig en toekomstbestendig kunnen werken, daar heeft u moderne technologie voor nodig. Daarom hebben we Exact Globe op technologisch vlak compleet vernieuwd. Tegelijkertijd bieden we u eenvoudig toegang tot de u al gekende functies. Zo kunt u blijven vertrouwen op de cijfers van Exact.

Gratis overstappen naar Globe+

Goed nieuws voor bestaande Globe-gebruikers. De standaardsoftware van de nieuwe versie wordt kosteloos ter beschikking gesteld als u een geldige onderhoudsovereenkomst hebt of een ‘subscription’-licentie.

Aan de slag met Exact Globe+

Maak de stap naar ons nieuwste product Exact Globe+. Dat omvat uw huidige software zoals u gewend bent, maar dan weer helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst.

Navigeren

Dankzij de verbeterde menustructuur navigeert u eenvoudig en sneller. De iconen en kleuren van het moderne design zorgen voor focus en verhogen de leesbaarheid.

Switchen

Pin, sorteer en vind uw boekhoudingen razendsnel dankzij het nieuwe administratie-overzicht.

Favorieten

Met uw favoriete functies in het verbeterde panel kunt u nog sneller werken.

Zoeken

​Filter en vind de zaken die voor u belangrijk zijn met de vernieuwde en simpele interface.

Invoeren

Krijg uw werk sneller af dankzij het overzichtelijke invoerscherm.

Globe plus navigeren
Globe plus administraties
Globe plus favorieten
Globe plus zoeken
Exact globe invoeren

F.A.Q.

Bekijk hier de meest gestelde vragen.
Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

 • Goed nieuws! Voor Globe-gebruikers wordt de standaardsoftware van de nieuwe versie kosteloos beschikbaar gemaakt voor wie een geldige onderhoudsovereenkomst heeft of een ‘subscription’-licentie. Dit geldt voor klanten met Exact Globe en Exact Business Software. Omdat Exact Globe+ volledig nieuwe technologie gebruikt moet het maatwerk, dat ontwikkeld werd door SDK, aangepast of opnieuw gebouwd worden. Neem voor de kosten die daarbij horen contact op met de partij die uw maatwerk ontwikkelde. Als u hiervoor consultancy-diensten wenst, zijn daaraan wel aanvullende kosten verbonden.
 • Dit nieuwe product wordt gefaseerd uitgerold. Wanneer u aan de beurt komt, hangt af van uw licentiesamenstelling. De hoofdcontactpersoon van uw bedrijf wordt geïnformeerd via een e-mail van Exact.
 • Dat kan wanneer Exact Globe+ voor uw versie beschikbaar is.
 • Die nieuwe versie kunt u naast uw huidige Exact Globe gebruiken, met een testadministratie in Exact Globe+.
 • Wanneer Exact Globe+ voor u beschikbaar wordt, downloadt u de productupdater via Support Portal.
 • De voorbereiding en de migratie is vergelijkbaar met een update zoals u die gewend bent. Als u maatwerk ontwikkelde met SDK, neem dan even contact op met uw accountmanager of Exact-partner.
 • De koppelingen die gemaakt zijn met onze entity services blijven gewoon werken. En omdat het databasemodel niet gewijzigd is, los van de reguliere verschillen tussen de verschillende releases van Globe, hoeven koppelingen rechtstreeks op de database niet aangepast te worden. Het is wel belangrijk om deze en andere koppelingen goed te testen, voordat u met de nieuwe versie aan de slag gaat.
 • Bovendien kan Exact u helpen om aan de slag te gaan met Exact Globe+. Interesse? Neem hiervoor contact op met ons projectburo@exact.com.
 • Ja, omdat Exact Globe+ volledig nieuwe technologie gebruikt, moet het door SDK ontwikkelde maatwerk aangepast of opnieuw gebouwd worden. Neem voor de kosten die daarbij horen contact op met de partij die het maatwerk voor u ontwikkelde.
 • Werkt u samen met uw accountant via back-upbestanden in .ebu-formaat? Overleg dan samen met uw accountant wanneer het voor u handig is om te upgraden. Back-ups zullen in Exact Globe+ namelijk een ander formaat krijgen.
 • Werkt u op een andere manier met uw accountant? Dan verandert er niets.
 • Wij raden u zeker aan om over te stappen zodra Exact Globe+ voor uw bedrijf beschikbaar wordt. Zo blijft u profiteren van de nieuwste functionaliteiten en updates in de toekomst.
BE Select your country