Nieuws

Exact zet groei door met uitbreiding leadershipteam

Versterkingen op afdelingen strategie, portfolio & integratie en legal

Delft, 15 oktober 2020 - Exact breidt zijn managementteam uit via drie nieuwe senior benoemingen. Jan Veldhuis is aangesteld als Strategy Director, Sophie Wildeboer als Portfolio & Integration Director en Martha Zandbergen als Director Legal Affairs.

Positie in de Benelux

De uitbreidingen in de verschillende teams zijn nodig om verdere groei te realiseren via een combinatie van organische doorontwikkeling en de integratie van overgenomen bedrijven. Onlangs maakte Exact de acquisitie van de Nederlandse tak van softwarebedrijf Unit4 Bedrijfssoftware en van de Belgische HR cloudsoftwareprovider Officiënt bekend.

Jan Veldhuis

Head of Strategy

Jan Veldhuis (35) is aangesteld als Strategy Director. Veldhuis heeft hiervoor verschillende strategische rollen vervuld bij Philips, Bain en Oracle. Als Strategy Director gaat hij zich bezighouden met de ‘growth agenda’ en het behalen van de ambitieuze doelstellingen: 500 miljoen euro omzet in 2025, door zowel organische groei als overnames. “Mijn doel is altijd om samen met mijn collega’s het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Door mijn ervaringen in het buitenland zag ik al veel best practices bij vergelijkbare bedrijven. Ik wil die kennis bij Exact inzetten.”

Sophie Wildeboer

Portfolio & Integration Director

Sophie Wildeboer (37) is aangenomen voor de functie van Portfolio & Integration Director. Als lid van Exact’s Executive Committee is ze verantwoordelijk voor de succesvolle integratie van (toekomstige) acquisities. “Ik zal de ervaringen van mijn nieuwe collega’s combineren met mijn eigen inzichten en nieuwe ideeën. Zo bouwen we samen verder aan de marktleiderspositie van Exact in de Benelux.” Hiervoor was Sophie Wildeboer werkzaam bij The Boston Consulting Group, ABN AMRO en CarNext.com.

Martha Zandbergen

Director Legal Affairs

Martha Zandbergen (41) begon haar carrière als advocaat bij Simmons & Simmons. Vervolgens vervulde ze diverse rollen binnen Shell en Refresco. Ze is als Director Legal Affairs verantwoordelijk voor het Legal team binnen Exact en is tevens aangesteld als Compliance Officer en Company Secretary. “Met name de ambitieuze groeistrategie van Exact trekt mij aan. Als inhouse jurist heb ik geleerd dat in een ondernemende omgeving een goede afweging tussen het bewaken van juridische risico’s en het realiseren van doelstellingen noodzakelijk is.”

Phill Robinson, CEO bij Exact: “Met deze nieuwe collega’s halen we drie professionals binnen die hun sporen in hun vakgebied al ruimschoots verdiend hebben. De komst van deze nieuwe collega’s is het logische gevolg van het groeiproces dat we momenteel doormaken. We blijven inzetten op groei via een combinatie van organische groei en overnames in de Benelux.”

BE Select your country