Overig

Tebodin

Tebodin Consultants & Engineers is een internationaal advies en ingenieursbureau, dat diensten verleent in markten als olie en gas, infrastructuur, industrie, gezondheid en voeding. Inmiddels zitten ze in meer dan 20 landen met 50 kantoren en zo’n 4900 medewerkers. ‘We wilden al onze bedrijven kunnen volgen, ook financieel. Exact heeft dat voor ons mogelijk gemaakt,’ vertelt Sjoerd van Balen, Group Controller bij Tebodin, op het hoofdkantoor in Den Haag.

Als je alle uitdagingen bij elkaar optelt, is er eigenlijk maar één softwarepakket dat aansluit bij de wensen: Exact Globe.

Oude situatie

Tebodin is een Nederlands bedrijf met vestigingen over de hele wereld. Door de snelle groei van locaties in het buitenland moest het hoofdkantoor deze bedrijven financieel goed kunnen volgen. Het financiële pakket waarmee het bedrijf destijds werkte, bood niet de mogelijkheid mee te kijken in de financiële administraties. De directie van Tebodin was afhankelijk van de input die zij kreeg. Dit moest anders!

De oplossing

Exact Globe werd bij het hoofdkantoor in Nederland op de server gezet. Alle kantoren kunnen inloggen op het systeem en voeren nu hun financiële administratie in Exact Globe. Het hoofdkantoor in Den Haag heeft nu altijd real time inzicht in de financiële administraties van alle wereldwijd gevestigde kantoren van Tebodin.

De voordelen

  • Ieder land waar Tebodin is gevestigd, kan boekhouden in zijn eigen taal.
  • De pakketten van Exact voldoen aan alle boekhoudkundige landeneisen.
  • Vanuit het hoofdkantoor in Den Haag meekijken in alle financiële administraties wereldwijd.
  • Sneller werken door automatisering.
  • Alles staat met elkaar in verbinding.
  • Financiële status projecten nu altijd inzichtelijk.
BE Select your country