Bouw

VOS Vakwerk bespaart ruim 40 uur per maand aan administratie

Johan Vos, eigenaar Vos Vakwerk: “Ons bedrijf specialiseert zich in allerlei verschillende afbraak- en onderhoudsprojecten bij zowel particulieren als bedrijven. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met die kernwaarden hoog in het vaandel leveren wij al ruim 20 jaar aan onze opdrachtgevers.”

“Digitalisering bespaart ons 40 uur administratief werk per maand.”
Johan Vos | Eigenaar

Een tijdrovende en foutgevoelige administratie

“Begin 2018 werd het me duidelijk dat er iets moest veranderen. Elke zaterdag, mijn vrije dag, spendeerde ik aan het in orde brengen van de papieren administratie. Sommige mannen hadden wel tien tot vijftien taken per dag. Alles (uren, materialen enz.) werd op papieren werkbriefjes bijgehouden. Dat is natuurlijk erg foutgevoelig en de bijhorende administratie neemt enorm veel tijd in beslag.”

Volledig overzicht van de financiële situatie

“Het softwarelandschap dat wij nu gebruiken heeft ons al enorm veel opgeleverd. Onze medewerkers registreren nu al hun uren, materialen en bestanden in de cloud. Hierdoor hebben wij op kantoor altijd een overzicht van de status van onze projecten. Daarnaast hebben we nu ook een volledig overzicht van de financiële situatie van het bedrijf.”

Tijdsbesparing van 8 tot 10 uur per week

“Door over te stappen van een papieren administratie naar een volledig digitaal fundament voor ons bedrijf heeft Exact Online Bouw ons nu al concreet zo’n 8 tot 10 uur per week aan administratief werk bespaard. Dat scheelt dus veel tijd, maar ook kosten. Maar ik wil nog verder gaan, volgend jaar wil ik zelfs de printer elimineren. Dan heb ik alleen nog een kleine printer, die ik hopelijk niet moet gebruiken.

Ik zou Exact Online Bouw volledig aanbevelen bij andere bouwbedrijven. Het is erg gebruiksvriendelijk en gemakkelijk voor alle medewerkers, jong en oud.”

Bron: ad.nl

BE Select your country