Exact Live
The virtual edition
was een succes!

Bedankt voor uw bezoek aan Exact Live – The virtual edition. Wij hopen dat u de sessies interessant vond en het u heeft weten te inspireren.

Kon u er helaas niet bij zijn? Of heeft u één of meerdere sessies niet kunnen volgen? Geen zorgen, alle sessies zijn opgenomen en kunt u terugkijken wanneer dit u uitkomt.

Accountancy Een veelzijdig en afwisselend programma speciaal voor accountants en boekhouders

Tijdens Exact Live 2020 namen onze experts vanuit de Exact filmstudio’s bezoekers dagelijks mee op een deep dive in de accountancy sector.

Accounting Een veelzijdig en afwisselend programma speciaal voor kmo’s

Tijdens Exact Live 2020 namen onze experts vanuit de Exact filmstudio’s bezoekers dagelijks mee op een deep dive in het ondernemerslandschap.

Bouw Een veelzijdig en afwisselend programma speciaal voor iedereen in de bouw

Tijdens Exact Live 2020 namen onze experts vanuit de Exact filmstudio’s bezoekers dagelijks mee op een deep dive in de bouwsector.

Zakelijke dienstverlening Een veelzijdig en afwisselend programma speciaal voor iedereen met een dienstverlenend bedrijf

Tijdens Exact Live 2020 namen onze experts vanuit de Exact filmstudio’s bezoekers dagelijks mee op een deep dive in de dienstverlening.

Handel & Productie Een veelzijdig en afwisselend programma speciaal voor iedereen in de handel- en/of productiesector

Tijdens Exact Live 2020 namen onze experts vanuit de Exact filmstudio’s bezoekers dagelijks mee op een deep dive in de wereld van handel en productie.

Supply chain Een veelzijdig en afwisselend programma speciaal voor iedereen werkzaam in de supply chain

Tijdens Exact Live 2020 namen onze experts vanuit de Exact filmstudio’s bezoekers dagelijks mee op een deep dive in de supply chain sector.

Finance Een veelzijdig en afwisselend programma speciaal voor CFO’s en financieel managers

Tijdens Exact Live 2020 namen onze experts vanuit de Exact filmstudio’s bezoekers dagelijks mee op een deep dive in de finance wereld.

CIO & IT ProfessionalsEen veelzijdig en afwisselend programma speciaal voor CIO & IT professionals

Tijdens Exact Live 2020 namen onze experts vanuit de Exact filmstudio’s bezoekers dagelijks mee op een deep dive in de wereld van IT.

BE Select your country