Choose a different country or region if you want to see the products and prices for your location. Click Continue to go to the selected country or region.

Waar KMO's, accountants en cijfers elkaar versterken.

Coronavirus update

Veiligheid en betrouwbaarheid staan centraal bij Exact, niet alleen bij het gebruik van onze software en onze dienstverlening maar zeker ook voor de gezondheid.  Wij volgen de ontwikkelingen over het coronavirus op de voet en brengen alle mogelijke risico’s in kaart.

Vanwege de onvoorspelbaarheid van het coronavirus hebben we voorzorgsmaatregelen getroffen ter bescherming van de gezondheid van onze medewerkers, partners en klanten.

Voorlopig gaat Exact Live 2020 nog door op de geplande datum van 27 mei. Als er in de komende weken toch verdere ontwikkelingen zijn omtrent het virus zullen wij gepaste maatregelen nemen.

Wij zullen u hiervan dan uiteraard op de hoogte brengen.

Kom naar Exact Live

27 mei
2020

Flanders Expo
Gent

Heel graag verwelkomen wij u op Exact Live. Een dag vol inspirerende sessies, nieuwe technologieën en ruim 600 KMO’s en accountants. Wist u dat u zelf uw programma kunt samenstellen uit meer dan 30 sessies? Een bezoek aan Exact Live geeft u ongetwijfeld verfrissende inzichten voor uw bedrijfsvoering. Dus schrijf u snel in!

30+ praktische
middagsessies

Exact Online
trainingsessies

2500 m2 vol
technologie

Beleef Exact Live

Exact Live België

Dagindeling
27 mei 2020 - Flanders Expo

08.30 uur Registratie en welkom
09:00 uur Ochtendsessie
(inschrijven noodzakelijk)
10.00 uur Plenaire openingsshow
12.00 uur Uitgebreide lunch
13.00 uur Break-outs & beursvloer
15.45 uur Plenaire afsluiting
16.45 uur Netwerk drink
17.30 uur Einde

De dagen
tot Exact Live tikken weg

Exact Live is begonnen!
BE Select your country