Choose a different country or region if you want to see the products and prices for your location. Click Continue to go to the selected country or region.

Exact logo

Whitepaper:
zo selecteert u het ERP-systeem waarmee u jaren verder kunt

Inleiding

Het juiste softwarepakket kiezen kan een grote uitdaging zijn, vooral omdat het selecteren van een ERP of CRM geen dagelijkse bezigheid is. Toch ontkomt u er niet aan: bedrijfssystemen evalueren en beslissen of u uw huidige systemen wilt moderniseren of voor een nieuw ERP-systeem gaan. Want een systeem dat u ondersteunt in uw bedrijfsvoering is de motor van iedere succesvolle organisatie.

De keuze is enorm, de verschillen tussen systemen en de aanpak van leveranciers zijn groot. Hoe maakt u de juiste keuze voor een ERP-systeem dat functioneel voldoet, een aanvaardbare implementatietijd heeft en soepel aanpasbaar is aan veranderingen in uw sector, bij uw klanten en in technische mogelijkheden?

Dit whitepaper informeert u over de mogelijkheden voor uw sector en geeft tips voor een vlot selectie- en implementatietraject. Na het lezen ervan krijgt u ongetwijfeld inspiratie voor een succesvol traject met een positieve impact op uw organisatie.

De groothandelssector

Het mag geen verrassing zijn dat de traditionele groothandels door de digitalisering onder druk staan. Fabrikanten richten zich steeds vaker rechtstreeks tot eindklanten, ze slokken delen van de waardeketen op en gaan dingen zelf doen. Ze worden hiertoe aangedreven door verzoeken van klanten die onvoldoende toegevoegde waarde ervaren bij groothandels. Dit ondervindt 28% van de groothandels die meededen aan de KMO-Barometer, een onderzoek in opdracht van Exact naar de uitdagingen van kmo’s. Bovendien verliezen groothandels omzet aan online e-commerceplatforms. De online concurrentie wordt harder en zet prijzen onder druk, zo stelt 48%. Retailers worden ook mondiger en eisen scherpere prijzen, snellere levertijden en betere service of “anders stappen ze over naar de concurrent”.

Wilt u meer lezen? Laat uw gegevens achter

In dit whitepaper informeren we u over de mogelijkheden van een ERP-systeem voor uw branche en geven u tips voor een soepel selectie- en implementatietraject.

Please let us know your name.
Vul uw achternaam in.
Please write a subject for your message.
Vul uw telefoonnummer in.
Please let us know your email address.
Invalid Input

Waarom vragen wij deze gegevens? Exact gebruikt uw persoonlijke gegevens uitsluitend voor onderzoek, marketing- en sales doeleinden. Hieronder verstaan wij persoonlijk contact opnemen via telefoon, e-mail, directe mailings en andere internet kanalen.
Lees meer in onze privacy statement.

Invalid Input
BE Select your country