De #1 e-commerce software voor handelaars met een webshop

Uw klanten vragen om een uitgebreid aanbod en willen steeds sneller geleverd krijgen. Het efficiënt managen van uw online orders en voorraad is daarom essentieel. Exact biedt e-commerce groothandels één complete oplossing voor het beheer van uw web orders, en voorraad, geïntegreerd met uw administratie.

Uw web orders en voorraad altijd onder controle

Nu het bijna onmogelijk is om uw klanten face-to-face te woord te staan of in uw zaak te ontvangen, is het kunnen verkopen via een webshop van levensbelang. Als deze gekoppeld is met de e-commerce software van Exact staan uw voorraden altijd goed, worden bestellingen digitaal afgehandeld en is uw administratie automatisch altijd bij. Door de ondersteuning van dropshipments kunt u – ook als uw magazijn of winkel is gesloten – direct uw klanten laten beleveren, door uw leverancier.

Grip op uw logistieke processen

Een webshop is goed in het aantrekkelijk en vindbaar aanbieden van uw artikelen in een online vitrine. Wilt u online verkopen echt laten stijgen, dan is uw webshop gekoppeld met e-commerce software voor uw voorraadbeheer en boekhouding. Voor een optimale serviceverlening koppelt u ook met systemen van leveranciers en logistiek dienstverleners, zodat u altijd de laatste status van een bestelling weet. Exact voor Handel ondersteunt u hierin.

De voordelen van één geïntegreerd systeem voor order- en voorraadbeheer

Koppel uw webshop aan uw voorraadsoftware

Verkoop eenvoudig online aan zakelijke klanten zonder alle handmatige drukte van het uitzoeken en bijhouden van uw overzichten en voorraden. Dit resulteert in snelle leveringen en geen nee hoeven te verkopen. Bijbestellen en het bijhouden van eventuele naleveringen gebeurt allemaal via de e-commerce software. Met een webshop koppeling heeft u altijd inzicht in actuele voorraad. Orders vanuit de sales app en telefoon worden even eenvoudig meegenomen. Ook kunt u de eindconsument direct bedienen via een B2C webshop. Hierbij moet u rekening houden met kleine orders die snel verstuurd moeten worden. Dit realiseert u door te werken met een uitgekiend picking systeem en koppelingen met logistieke dienstverleners als PostNL, DPD en DHL.

Online order management eenvoudig gemaakt

Bestellingen kunnen eenvoudig worden verwerkt. Facturen worden automatisch aangemaakt, en nog beter: meteen financieel verwerkt in uw boekhouding. Dat scheelt veel tijd als u de btw-aangifte moet doen. Kortingen en prijslijsten worden gemakkelijk beheerd, zonder in een wirwar van regeltjes en lijstjes te vervallen.

Retouren goed georganiseerd

De retourenstroom bij uw afnemers neemt toe, en daarmee ook die bij u. Dit begint echt een uitdaging te worden, omdat consumenten verwachten dat dit probleemloos wordt opgepakt en uitgevoerd. Met de software van Exact worden reparaties, vervangingen, crediteuren en de logistieke afhandeling aangestuurd vanuit één systeem.

Dropshipments? Zo geregeld

Ook zakelijke webshop eigenaren maken gebruik van de voordelen van dropshipments. Minder voorraad bij een gelijkblijvende leverbetrouwbaarheid. Met de bedrijfssoftware van Exact kunnen verkooporders net zo eenvoudig zelf worden uitgeleverd, als via aan dropshipment door uw leveranciers. En: uw administratie blijft ook hier automatisch in de pas lopen.

Boekhouding altijd op orde

U werkt vanuit één geintegreerd systeem, waardoor ook uw boekhouding direct op orde is door automatische order verwerking. Dit levert tijd en geld op, waardoor u op kansen in de markt kunt inspringen of eindelijk wat innovaties door kunt voeren voor uw e-commerce business.

Inclusief relatie- en offertebeheer

Laat geen kans meer liggen door volledig overzicht in uw klantenbase, inclusief verkoopkansen en afspraken. Iedereen kijkt naar dezelfde accurate informatie.

 

Bekijk onze oplossing Exact voor Handel
Koppel je webshop aan je voorraadsoftware
Online order management eenvoudig gemaakt
Retouren goed georganiseerd
Dropshipments? Zo geregeld
Boekhouding altijd op orde
Inclusief relatie- en offertebeheer
  • Pom
  • Colomoda
  • Ilovespeelgoed.nl

KlantverhalenPom

Onze processen zijn zo geoptimaliseerd dat wij ons focussen op heel andere uitdagingen.

KlantverhalenColomoda

Ik zie direct wat de voorraadposities zijn en kan tussentijdse verkoopanalyses draaien. Daarop kan ik mijn inkoop aanpassen zodat ik niet met een te grote of te kleine voorraad zit. Ik zie precies wat ik van een bepaalde collectie heb verkocht.

KlantverhalenIlovespeelgoed.nl

Door koppeling van onze webshop aan Exact Online voor Handel besparen we 60 uur per week op onze administratieve processen en de foutmarge is gedecimeerd.

Hulp nodig om uw keuze te maken?

Ontdek via onze keuzehulp binnen enkele seconden welk pakket bij uw onderneming past.

BE Select your country