Zorg voor ongekende efficiëntie

Als al je processen en gegevens in één online pakket samenkomen, kun jij je concentreren op het sneller reageren op jouw klanten. Iets waar kmo's om vragen.

Exact Online is jouw nieuwe assistent:

  • Krijg slimme suggesties op basis van eerdere boekingen dankzij artificiële intelligentie.
  • Verwerk facturen razendsnel via Scan & Herken, UBL of e-facturatie.
  • Aangiftes en rapporten worden automatisch voor je klaargezet.
  • Laat bankbetalingen en transacties automatisch uitwisselen.

Robotic accounting

Of je het nu robotic of no hands accounting noemt, het eindresultaat is hetzelfde: Exact Online doet het werk voor je dankzij artificiële intelligentie. Het leert van wat je boekt en hoe je werkt in het pakket. Op basis daarvan doet het suggesties. Je hoeft alleen nog maar even te controleren en je kunt weer verder.

Ervaar het gemak van Scan & Herken

Verwerk facturen razendsnel via UBL, e-facturatie of Scan & Herken. Met de laatste scan je papierwerk in met je smartphone of tablet. Dat wordt automatisch ingelezen en klaargezet als voorgestelde boeking.

Bankverrichtingen worden voor je verwerkt dankzij de koppelingen met Belfius, BNP Paribas Fortis en ING, of via Coda-bestanden. Zo komen ze rechtstreeks in de boekhouding op de juiste grootboekrekening.

Business software

Mijn [Kantoor]: Laat klanten automatiseren

Help je klanten uit de schoenendoos en in de cloud met Mijn [Kantoor]. Voor jou omdat je efficiënter wilt werken en meer diensten wilt aanbieden. Voor jouw klanten omdat die professioneler willen werken maar (nog) niet toe zijn aan een volledig abonnement.

  • Laat klanten bonnen en facturen digitaal en via de kantoorapp aanleveren. (De app draagt trouwens je eigen kantoorlogo.)
  • Laat hen professioneel factureren vanaf een gsm, tablet of laptop.
  • Heldere workflows en communicatie tussen accountant en klant.

Bekijk de andere stappen van het groeimodel

BE Select your country