Zorg voor ongekende efficiëntie

Als al uw processen en gegevens in één online pakket samenkomen, kunt u zich concentreren op het sneller reageren op uw klanten. Iets waar kmo's om vragen.

Exact Online is uw nieuwe assistent:

  • Krijg slimme suggesties op basis van eerdere boekingen dankzij artificiële intelligentie.
  • Verwerk facturen razendsnel via Scan & Herken, UBL of e-facturatie.
  • Aangiftes en rapporten worden automatisch voor u klaargezet.
  • Laat bankbetalingen en transacties automatisch uitwisselen.

Robotic accounting

Of u het nu robotic of no hands accounting noemt, het eindresultaat is hetzelfde: Exact Online doet het werk voor u dankzij artificiële intelligentie. Het leert van wat u boekt en hoe u werkt in het pakket. Op basis daarvan doet het suggesties. U hoeft alleen nog maar even te controleren en u kunt weer verder.

Ervaar het gemak van Scan & Herken

Verwerk facturen razendsnel via UBL, e-facturatie of Scan & Herken. Met de laatste scant u papierwerk in met uw smartphone of tablet. Dat wordt automatisch ingelezen en klaargezet als voorgestelde boeking.

Bankverrichtingen worden voor u verwerkt dankzij de koppelingen met Belfius, BNP Paribas Fortis en ING, of via Coda-bestanden. Zo komen ze rechtstreeks in de boekhouding op de juiste grootboekrekening.

Business software

Mijn [Kantoor]: Laat klanten automatiseren

Help uw klanten uit de schoenendoos en in de cloud met Mijn [Kantoor]. Voor u omdat u efficiënter wilt werken en meer diensten wilt aanbieden. Voor uw klanten omdat die professioneler willen werken maar (nog) niet toe zijn aan een volledig abonnement.

  • Laat klanten bonnen en facturen digitaal en via de kantoorapp aanleveren. (De app draagt trouwens uw eigen kantoorlogo.)
  • Laat hen professioneel factureren vanaf een gsm, tablet of laptop.
  • Heldere workflows en communicatie tussen accountant en klant.

Bekijk de andere stappen van het groeimodel

BE Select your country