Advies voor de toekomst

Met financiële expertise alleen kom je er niet meer. Je klanten verwachten dat je een grote kennis van hun sector heeft. Dat je naast accountant ook een bedrijfsadviseur bent.

Een stap verder met Exact Online

Steeds meer ondernemers werken met bedrijfsadviseurs om te groeien. Maar zeg nu zelf, jouw kantoor heeft toch veel meer kennis in huis op het gebied van financiën en ondernemerschap dan de doorsnee consultant? Er ligt een wereld aan kansen voor je open. Met Exact Online heb je alles bij de hand om je te onderscheiden.

  • Realtime inzicht in hun dagelijkse business.
  • Handige adviesdashboards per boekhouding.
  • Helpen met bedrijfsautomatisering met onze sectorpakketten.
  • Gemakkelijk KPI's opstellen en meten.

Handige adviesdashboards

Bepaal de KPI's per klant en hou ze automatisch bij in een online adviesdashboard op maat. De klant ziet in realtime hoe hij presteert. Dat werkt motiverend voor jullie allebei: vier successen of grijp strategische kansen terwijl ze zich voordoen.

Koppel de beste zakelijke apps

Shoppen in het Exact Online App Center doet wonderen. Want het is dé plek om je favoriete software en diensten aan Exact Online te koppelen.

Ondersteuning voor jouw kantoor

Het Accountancy-programma is er voor kantoren die een sterke behoefte hebben om hun dienstverlening verder uit te bouwen. Vind hier trainingen, certificeringen en marketingondersteuning.

Beter adviseren door te automatiseren

"Het ambacht van het vak wordt geautomatiseerd. Maar juist nu kun je je klanten beter helpen door een stukje in de toekomst te kijken", legt Maurice Kil van HLB accountants en adviseurs uit. Ontdek hoe zij beter adviseren met Exact Online.

Bekijk de andere stappen van het groeimodel

BE Select your country