Officium Universalis Winnaars
Wall of Fame

Bekijk de winnaars van de Officium Universalis 2023

Business software

Aternio

“Aternio denkt out of the box! Het is een boutique vol kwaliteit en superpersoonlijke aanpak. Het is een huis van vertrouwen voor mij”, geeft een klant aan. De jury stelt dat dit boekhoudkantoor meegegroeid is met zijn tijd en daarnaast altijd volledige informatie op alle vlakken aan hun klanten bezorgd. Vandaar dat zij tot winnaar zijn bekroond van de Officium Universalis 2023.

Business software

Kris Pyl

Kris Pyl streeft volgens haar klanten altijd naar persoonlijk contact, geautomatiseerde procedures en een nauwkeurige opvolging van dossiers. Klanten zijn zeer tevreden over software innovaties, zoals het scannen van facturen en automatische verwerking van bankafschriften, die het kantoor aanbiedt. De hoge mate van klantvriendelijkheid was voor de jury de doorslaggevende factor om dit kantoor te belonen met de Officium Universalis 2023.

Bekijk de winnaars van de Officium Universalis 2022

Business software

Helsen & Partners

Helsen & Partners scoort goed bij haar klanten door het voorzien van een persoonlijke aanpak en proactiviteit. Met behulp hun van intensieve begeleiding geven klanten aan de overstap naar digitalisering sneller te kunnen maken.

Business software

A&B Partners

A&B Partners blinkt volgens haar klanten uit in het bieden van een snelle en persoonlijke service. Elke vraag krijgt een pasklare oplossing, maar ook de alternatieve mogelijkheden die A&B Partners steeds biedt worden erg geapprecieerd.

Bekijk de uitreikingen van de Officium Universalis 2021

Uitreiking Crowe Spark

Crowe Spark scoort goed bij z’n klanten op vlak van digitalisering, snelheid waarmee het kantoor communiceert en klanten bijstaat, en persoonlijke aanpak. De accountants denken mee met de ondernemer, waardoor die laatste altijd een klankbord heeft om ideeën of strategieën bij af te toetsen.

Uitreiking Kris Pyl & Partners

Kris Pyl & Partners pleziert klanten met z’n gebruik van innovatieve software en andere technologie, en real-time inzichten in cijfers. Door deze hoge mate van digitalisering hebben de accountants meer tijd voor advies op maat van elke ondernemer.

BE Select your country