Officium Universalis Winnaars
Wall of Fame

Bekijk de winnaars van de Officium Universalis 2022

Business software

Helsen & Partners

Helsen & Partners scoort goed bij haar klanten door het voorzien van een persoonlijke aanpak en proactiviteit. Met behulp hun van intensieve begeleiding geven klanten aan de overstap naar digitalisering sneller te kunnen maken.

Business software

A&B Partners

A&B Partners blinkt volgens haar klanten uit in het bieden van een snelle en persoonlijke service. Elke vraag krijgt een pasklare oplossing, maar ook de alternatieve mogelijkheden die A&B Partners steeds biedt worden erg geapprecieerd.

Bekijk de uitreikingen van de Officium Universalis 2021

Uitreiking Crowe Spark

Crowe Spark scoort goed bij z’n klanten op vlak van digitalisering, snelheid waarmee het kantoor communiceert en klanten bijstaat, en persoonlijke aanpak. De accountants denken mee met de ondernemer, waardoor die laatste altijd een klankbord heeft om ideeën of strategieën bij af te toetsen.

Uitreiking Kris Pyl & Partners

Kris Pyl & Partners pleziert klanten met z’n gebruik van innovatieve software en andere technologie, en real-time inzichten in cijfers. Door deze hoge mate van digitalisering hebben de accountants meer tijd voor advies op maat van elke ondernemer.

BE Select your country