Waarom de Officium Universalis Award ?

De dienstverlening van een accountant stopt niet bij innovatieve software, maar vraagt ook om een uitgewerkte aanpak om alle mogelijkheden te implementeren en volledig te benutten. Ze helpen ondernemers om te groeien en succesvol te zijn. Dat is een optimale mix van automatisering, inzicht, controle en advies. Vanuit Exact willen we kantoren die vooruitstrevend zijn, hun klanten optimaal ontzorgen en onderscheidend zijn in serviceverlening in het zonnetje zetten met een Award.

Ondernemers bepalen de winnaars!

De winnaars van de Officium Universalis Award worden bepaald aan de hand van een onderzoek onder meer dan 10.000 ondernemers. Dit wordt uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoekbureau. Ondernemers beoordelen de dienstverlening en ondersteuning van hun accountantskantoor.

Op basis van die resultaten, worden de Top 5 kantoren in België geselecteerd die volgens hun klanten onderscheidend zijn in: dienstverlening, sectorkennis, en hun rol in het succes van hun bedrijf.

Business software

Waar staat de Officium Universalis Award voor?

De Officium Universalis Award staat voor het meest complete accountantskantoor, verkozen door klanten. De winnaar wordt gezien als een vooruitstrevend en toonaangevend kantoor in de sector. Op basis van inzichten uit onderzoek onder ondernemers, wordt duidelijk welke kantoren het beste voldoen aan de verwachtingen die een ondernemer heeft van zijn accountant. Daarnaast helpt de award om als een aantrekkelijke werkgever te worden gepositioneerd en kan daarmee ook meer talent worden aangetrokken.

Wie kan er winnen?

Moderne ondernemers willen op elk moment onderbouwde beslissingen kunnen nemen. Hun accountant of boekhouder verzorgt real-time inzicht en ondersteunt ze door belangrijke kansen en risico’s op tijd te signaleren. Werk je bij zo’n accountantskantoor dat net dat stapje verder gaat en combineer je innovatie, cloud software en online samenwerking alsof je nooit anders gedaan hebt? Dan kan het zomaar zijn dat jouw klanten ervoor zorgen dat je één van de Officium Universals Awards wint!

Feestelijke uitreiking Officium Universalis
BE Select your country