De Officium Universalis Award

De winnaars van de Officium Universalis Award 2021 zijn bepaald aan de hand van een bevraging onder ondernemers. Vanuit een grootschalig onderzoek onder kmo’s hebben honderden kmo’s hun accountant beoordeeld in de categorieën digitalisering, proactief werken en sectoradvies.

Vijf Belgische kantoren mogen zich komend jaar het meest complete accountancykantoor van België noemen, namelijk: Crowe Spark, Kris Pyl & Partners, Titeca, UNNU en VGD hebben van alle genomineerde kantoren de hoogste totaalscore gekregen en mochten deze award in ontvangst nemen.

Waarom de Officium Universalis Award ?

De dienstverlening van een accountant stopt niet bij innovatieve software, maar vraagt ook om een uitgewerkte aanpak om alle mogelijkheden te implementeren en volledig te benutten. Een accountant helpt ondernemers om te groeien en succesvol te zijn door een optimale mix van automatisering, inzicht, controle en advies te bieden. Bij Exact willen we kantoren die vooruitstrevend zijn, hun klanten optimaal ontzorgen en zich onderscheiden op het vlak van dienstverlening in de bloemetjes zetten met een award.

Het onderzoek werd uitgevoerd in samenwerking met onderzoeksbureau PB7.

Bekijk de uitreikingen van de Officium Universalis

Uitreiking Crowe Spark

Crowe Spark scoort goed bij z’n klanten op vlak van digitalisering, snelheid waarmee het kantoor communiceert en klanten bijstaat, en persoonlijke aanpak. De accountants denken mee met de ondernemer, waardoor die laatste altijd een klankbord heeft om ideeën of strategieën bij af te toetsen.

Uitreiking Kris Pyl & Partners

Kris Pyl & Partners pleziert klanten met z’n gebruik van innovatieve software en andere technologie, en real-time inzichten in cijfers. Door deze hoge mate van digitalisering hebben de accountants meer tijd voor advies op maat van elke ondernemer.

BE Select your country