Ondernemen

Mobiel factureren voor Exact Online

Hoe sneller u aan uw klanten factureert, hoe sneller u betaald krijgt. En hoe gezonder uw cashflow zal zijn. Het kan ook heel handig zijn als u uw verstuurde facturen ook nog snel en makkelijk kunt checken: op de hoogte blijven betekent dat u op alles grip houdt. Het is heel fijn dat u daarna onmiddellijk kunt factureren. Als u alle belangrijke cijfers goed voor ogen hebt, dan zorgt dit voor zorgvuldigheid. En dat betekent dat uw klanten niet snel moeilijk zullen doen over de inhoud. U versterkt uw imago als iemand met oog voor detail en uw facturen worden sneller betaald.

En daarom hebben we nu heel goed nieuws voor u. U kunt de mobiele app van Exact Online voor Android en iOS nu gebruiken om een factuur te maken en deze als PDF te versturen. Altijd en overal. Vanaf de bank, in de trein... waar u maar wilt. Met een paar tikken op het scherm hebt u de cijfers ingevoerd. Zodra dat is gedaan, kunt u de factuur vanaf uw mobiele apparaat of later vanaf uw pc versturen. Zeer handig voor ondernemers die altijd onderweg zijn. Zo vergeet u nooit meer om een factuur te sturen!

Deze nieuwe functie is beschikbaar voor gebruikers van Exact Online Boekhouden Premium in België.

Kijk wat er nog meer mogelijk is met de apps van Exact Online. Bekijk onze video:

Author image
Judith Van Wissen

Judith heeft meer dan 10 jaar ervaring bij zowel support, verkoop als development. Bij Exact is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Exact voor Boekhouden. Judith kent Exact van binnen en buiten als geen ander.

BE Select your country