Ondernemen

Factureren met je mobiel binnen Exact Online

Hoe sneller je aan uw klanten factureert, hoe sneller je betaald krijgt. En hoe gezonder jouw cashflow zal zijn. Het kan ook heel handig zijn als je jouw verstuurde facturen ook nog snel en makkelijk kunt checken: op de hoogte blijven betekent dat je op alles grip houdt. Het is heel fijn dat je daarna onmiddellijk kunt factureren. Als je alle belangrijke cijfers goed voor ogen hebt, dan zorgt dit voor zorgvuldigheid. En dat betekent dat jouw klanten niet snel moeilijk zullen doen over de inhoud. Je versterkt je imago als iemand met oog voor detail en je facturen worden sneller betaald.

En daarom hebben we nu heel goed nieuws voor je. Je kunt de mobiele app van Exact Online voor Android en iOS nu gebruiken om een factuur te maken en deze als PDF te versturen. Altijd en overal. Vanaf de bank, in de trein... waar je maar wilt. Met een paar tikken op het scherm heb je de cijfers ingevoerd. Zodra dat is gedaan, kun je de factuur vanaf je mobiele apparaat of later vanaf je pc versturen. Zeer handig voor ondernemers die altijd onderweg zijn. Zo vergeet je nooit meer om een factuur te sturen!

Deze nieuwe functie is beschikbaar voor gebruikers van Exact Online Boekhouden Premium in België.

Kijk wat er nog meer mogelijk is met de apps van Exact Online. Bekijk onze video:

Author image
Judith Van Wissen

Judith heeft meer dan 10 jaar ervaring bij zowel support, verkoop als development. Bij Exact is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Exact voor Boekhouden. Judith kent Exact van binnen en buiten als geen ander.

BE Select your country