Financieel

Hoe start ik met online boekhouden?

Boekhouden is misschien niet wat u liefst doet. Moest dit wel het geval zijn, was u geen ondernemer maar boekhouder geworden. Toch moet u er als ondernemer ook mee bezig zijn. Want uiteindelijk zijn het toch de cijfers die uw de weg naar zakelijk succes wijzen. Niet overbodig voor iemand met ambitie, toch?

Is online boekhouden iets voor u?


Hoe u uw financiële administratie aanpakt, bepaalt u zelf. Gelukkig heeft u tegenwoordig heel wat keuze in boekhoudpakketten. Als u een programma kiest dat bij u en uw bedrijf past, kan het u naast geld en frustratie heel wat tijd en moeite besparen. Bovendien geeft het juiste pakket u ook precies het zakelijke inzicht dat u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien. Precies wat u als ondernemer in gedachte had, niet?

Welk boekhoudpakket kiest u?


Hoe weet u nu wat voor u en uw administratie het juiste pakket is? Want wat al de leveranciers ook zeggen, ze kennen u en uw bedrijf niet. Ze weten dus ook niet precies welke behoeftes er zijn. Een freelance ontwerper heeft nu eenmaal een heel andere business dan een producent van revolutionaire microchip of een hondentrainer.

Wilt u hulp bij het kiezen?


Dat kan! Door het beantwoorden van 6 vragen komt u erachter welk soort boekhoudpakket het beste bij u past. Welke vragen dat zijn? Bekijk ze in het gratis e-book ''Boekhouden: de basis van uw succes' met nog meer handige info.

Download het e-book

Geen tijd voor een e-book? Bekijk dan onze infographic.

Author image
Judith Van Wissen

Judith heeft meer dan 10 jaar ervaring bij zowel support, verkoop als development. Bij Exact is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Exact voor Boekhouden. Judith kent Exact van binnen en buiten als geen ander.

BE Select your country