Financieel

Hoe start ik met online boekhouden?

Boekhouden is misschien niet wat je liefst doet. Moest dit wel het geval zijn, was je geen ondernemer maar boekhouder geworden. Toch moet je er als ondernemer ook mee bezig zijn. Want uiteindelijk zijn het toch de cijfers die je de weg naar zakelijk succes wijzen. Niet overbodig voor iemand met ambitie, toch?

Is online boekhouden iets voor jou?


Hoe je jouw financiële administratie aanpakt, bepaalt je zelf. Gelukkig heb je tegenwoordig heel wat keuze in boekhoudpakketten. Als je een programma kiest dat bij jou en je bedrijf past, kan het je naast geld en frustratie heel wat tijd en moeite besparen. Bovendien geeft het juiste pakket je ook precies het zakelijke inzicht dat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien. Precies wat je als ondernemer in gedachte had, niet?

Welk boekhoudpakket kies je?


Hoe weet je nu wat voor jou en je administratie het juiste pakket is? Want wat al de leveranciers ook zeggen, ze kennen jou en je bedrijf niet. Ze weten dus ook niet precies welke behoeftes er zijn. Een freelance ontwerper heeft nu eenmaal een heel andere business dan een producent van revolutionaire microchip of een hondentrainer.

Wil je hulp bij het kiezen?


Dat kan! Door het beantwoorden van 6 vragen kom je erachter welk soort boekhoudpakket het beste bij je past. Welke vragen dat zijn? Bekijk ze in het gratis e-book ''Boekhouden: de basis van uw succes' met nog meer handige info.

Download het e-book

Geen tijd voor een e-book? Bekijk dan onze infographic.

Author image
Judith Van Wissen

Judith heeft meer dan 10 jaar ervaring bij zowel support, verkoop als development. Bij Exact is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Exact voor Boekhouden. Judith kent Exact van binnen en buiten als geen ander.

BE Select your country