Accountancy

Nieuwe Scan & Herken service breidt automatisering uit

Nieuwe Scan & Herken service breidt automatisering uit

Minder tijd spenderen aan papierwerk en meer vrijheid om te focussen op het uitbouwen van uw business. Automatisering maakt de manier waarop we werken beter door de kleine dingen automatisch te laten verlopen en zo een beter zicht te houden op het grote verhaal. Scan & Herken is een mooi voorbeeld van automatisering in volle actie.

Een nieuw alternatief voor je bestaande scanning


Duizenden onder jou halen al voordeel uit onze bestaande Scan & Herken Geavanceerd. Als je daarbij bent dan weet je al dat het een hoogkwalitatieve, alles-in-één scanservice is die het je gemakkelijk maakt om al je ontvangstbewijzen, aankoop- en verkoopfacturen te verwerken. Maar nu hebben we ook een eenvoudiger en kostefficiënter alternatief beschikbaar gemaakt.

Een nieuwe standaard in scannen


Scan & Herken Standaard is onze nieuwe scan-service die ontwikkeld is voor zowel accountants als ondernemers. Deze nieuwe module biedt een eenvoudigere ‘klaar voor gebruik’-oplossing waarmee het invoeren en verwerken van aankoopfacturen (geen verkoopfacturen) een fluitje van een cent wordt.

Hoge kwaliteit, lage prijs


Je hebt nu dus de keuze. Een uitgebreide scan-service die het verwerken van zowel verkoop- als aankoopfacturen automatiseert…of de nieuwe lightversie. Standaard is misschien wel een ideale eerste stap op het vlak van automatiseren voor kleine organisaties die hun kosten laag willen houden. Daarna kun je doorgroeien naar Geavanceerd en zo van alle voordelen gebruik maken als je onderneming blijft groeien.

Ondersteund door marktleiders


Door samen te werken met de markt leidende scan-leverancier Receipt-Bank hebben we ervoor gezorgd dat onze innovatie van wereldklasse zo snel en betrouwbaar is als je het zou verwachten en dat ze beschikbaar is voor alle gebruikers waar ook ter wereld.

Author image
Olivier Constant

Al meer dan 18 jaar is Olivier gefocust op het ontwikkelen en opbouwen van klanten- en partnerrelaties, het aanbieden van toegevoegde waarde, inzichtelijke en strategische input in hun zakelijke activiteiten. Sinds 2011 is hij verantwoordelijk binnen Exact voor Business Development van de Accountancy Sector in België en Luxemburg. /// Depuis 18 ans Olivier se concentre sur la création et le développement d’un large réseau de clients et de partenaires, offrant du conseil à forte valeur ajoutée, précis and stratégique pour leurs business. Depuis 2011, il est responsable au sein d’Exact pour le Business Development du secteur Fiduciaire et Comptable en Belgique et au Luxembourg.

BE Select your country