Terug naar de app store

Shopify

Koppel je Shopify webwinkel in 5 minuten met Exact Online. Bespaar daarmee tijd, kosten en voorkom fouten.

Al onze webwinkel koppelingen ondersteunen het doorzetten van webwinkel transacties inclusief debiteuren, artikelen, omzet, btw, korting en opties voor betalingen.

Je kunt zelf kiezen wat je in Exact Online aanmaakt: verkooptransacties, (directe) facturen, of orders. Daarbij kun je boeken op gewenste btw-codes voor OSS (particulieren EU), ICP (btw verleggen voor zakelijke klanten EU), of buiten EU.

Ook zijn er speciale opties voor afletteren en boeken op vaste debiteuren. Hoewel via de koppeling ook de voorraad bijgewerkt kan worden door te boeken op directe verkoopfacturen of orders, ligt de focus van de koppeling op financiële transacties.

Er wordt veel aandacht besteed aan de correctheid van doorzetten, de volledigheid van doorzetten en het voorkomen van dubbel doorzetten.

Iedere koppeling kent een eigen dashboard voor configuratie, status en fouten te melden. Er is uitstekende support (online, faq, en telefonisch) en alle handleidingen staan online volledig beschreven.

We doen nooit aan maatwerk, bieden een 30-dagen vrijblijvende proefperiode en zijn trots op onze prijzen. Want onze missie is dat het MKB makkelijk toegang heeft tot professionele en betaalbare IT-oplossingen. En we vinden APIs leuk!

Neem contact op