Synergy

Hoe kan ik documenten downloaden in Synergy?

Soms kan het wenselijk zijn om een document inclusief de bijlagen uit Exact Synergy te downloaden naar uw harde schijf. U kunt het document dan openen en in het menu van de webbrowser aangeven dat u het wilt opslaan. Om een bijlage op te slaan kunt u de bijlage aanklikken en kiezen om de bijlage op te slaan.

Wanneer u meerdere documenten (en bijlagen) in één keer wilt downloaden kunt u gebruik maken van de Exact Synergy Enterprise document downloader.

Installeren van de document downloader

Voordat u deze kunt gebruiken dient u deze eerst te installeren. Het installatiebestand kunt u vinden in de CAB map van de Exact Synergy installatie directory. U kunt de installatie uitvoeren door te dubbelklikken op het bestand ESEDocumentDownloader.msi en de stappen in de installatie wizard te doorlopen.

dlnl1

Tijdens de installatie geeft u aan in welke directory u de downloader wilt installeren en met welke Exact Synergy omgeving u verbinding wilt maken.

Documenten downloaden

Na de installatie kunt u de downloader vinden in het startmenu van Windows onder de naam Document Downloader.

Wanneer u dit programma start dient u eerst in te loggen met uw Exact Synergy inloggegevens.

Nadat u in het welkomstscherm op Aan de slag heeft geklikt wordt de Documenten: Zoeken pagina geopend.

Hier geeft u de zoekcriteria op zodat de documenten worden getoond die u wilt downloaden. Dit werkt op dezelde wijze als het zoeken naar documenten in Exact Synergy.

Het verschil is dat u in het overzicht met de zoekresultaten boven in het scherm de knop Download ziet staan.

dlnl2

Door op deze knop te klikken start de de download. Zodra de download gereed is klikt u op Done. De gedownloaden documenten kunt u standaard terugvinden in de directory C:\Documents download.

Via de link Opties links onderin de document downloader kunt u eventueel de download directory wijzigen.