Tip: Stamgegevens kopiëren van een administratie

Het kan voorkomen dat u een nieuwe administratie wilt starten en dat de stamgegevens eigenlijk gelijk moeten zijn aan de stamgegevens uit een reeds bestaande administratie. Binnen Exact Online heeft u de mogelijkheid om de stamgegevens uit een administratie te kopiëren naar een nieuwe administratie.

De stamgegevens kopiëren
U kunt stamgegevens kopiëren via het menupad in het Panel menu of in het Tab menu.

In het scherm dat verschijnt klikt u op de naam van de administratie van welke u de stamgegevens wilt overnemen. Vervolgens klikt u op Kopiëren en daarna op OK. In het volgende scherm vult u de gegevens van de nieuwe administratie in. Nadat u voor Bewaren hebt gekozen begint het kopiëren.

Door het kopiëren wordt tijdelijk de nieuwe administratie geblokkeerd. U kunt wachten tot het kopiëren is afgerond of u kunt verder werken in een andere administratie.