Als accountant klaar voor de ondernemer van morgen

Van klassiek boekhouder naar strategisch adviseur

U wil verder gaan dan een klassiek boekhouder. Dat tikkeltje meer, korter op de bal spelen, dichter bij uw klant, in een duurzame relatie op de lange termijn. Meerwaarde bieden vanuit uw rol als accountant om uw klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het draait voor u om meer dan de verplichte neerlegging van de jaarrekening en de nodige wettelijke aangiftes om boekhoudkundig in orde te zijn, zoals dat dan heet.

Als strategisch adviseur speelt u een proactieve rol in de bedrijfsvoering van uw klant op vlak van strategische planning, cash flow management, personeelszaken enz. En het is zaak een verhoging in de werkdruk bij maand- en/of kwartaalaangevers hierbij zoveel mogelijk te vermijden.

Venice biedt dé oplossing om samen met uw klanten te groeien! Een samenwerking waarin communicatie centraal staat, waarin u efficiënt samenwerkt met uw klanten, waarbij de inkomende documentenstroom wordt gedigitaliseerd en uw klant real time inzicht krijgt in zijn bedrijfsadministratie.

De 3 succesfactoren van de Accountant Van Morgen

Venice Online

Communicatie tussen accountant en ondernemer staat centraal. Als accountant werkt u online in hetzelfde platform samen met uw klant, die via zijn eigen toegang tot de software rechtstreeks vragen kan stellen en omgekeerd. Dankzij dit online pakket heeft u als accountant meteen onbeperkte toegang tot alle dossiers waarvoor u de boekhouding voert, speelt u flexibel in op veranderingen, is de boekhouding 24/7 up-to-date en heeft de ondernemer een duidelijk zicht op wat telt.

U beheert de volledige administratie van uw klant in Venice Online. Een uitzonderlijke efficiëntie staat voorop bij de input zoals de btw-aangifte, de jaarlijkse listing en de intracommunautaire opgave die allen elektronisch worden ingediend. Standaard biedt Venice een breed gamma functionaliteiten die u flink wat tijd besparen.


Voordelen voor de accountant

  • Volledig in de cloud: steeds en overal toegang, geen IT-zorgen, altijd de laatste versie
  • Minder piekmomenten: meer grip op uw tijdsbesteding en betere spreiding activiteiten
  • Maximale automatisatie van tijdrovende processen
  • Minder uren aan lage marge zorgen voor meer omzet en tijd voor adviesverlening
  • Proactief van klassieke boekhouder naar strategisch adviseur

Voordelen voor uw klanten

  • Online werken biedt 24/7 real time inzicht in uw bedrijfsadministratie
  • Optimale communicatie en samenwerking met de accountant
  • Maximaal resultaat met lagere kosten

Venice Management Monitor

De must-have om uw klant inzicht te geven in zijn financiële situatie is de Management Monitor. Een online dashboard dat toegankelijk is via internet en op alle mobiele apparaten geraadpleegd kan worden. Dit dashboard toont uw klant zaken als resultaat, omzet, vergelijking kosten-opbrengsten, nog te ontvangen bedragen en nog te betalen facturen. Kortom, alles wat van belang is voor de dagdagelijkse bedrijfsvoering!

Dit is een gratis tool.

Om de efficiëntie en snelheid van werken nog hoger te tillen én uw klant een nog actueler inzicht te bieden in zijn cijfers, kan die vanuit de Management Monitor zelf een verkoopfactuur aanmaken.

Venice One Archive

Dankzij de geïntegreerde oplossing tussen Venice en One Archive geniet u van een online applicatie die u helpt om facturen eenvoudig, snel en elektronisch te verwerken in Venice. De facturen en kasbonnetjes via de app, e-mail of gewoon via de applicatie aanleveren, dat kiest u volledig zelf. Wat het beste werkt voor u. Een gestandaardiseerde workflow zorgt ervoor dat facturen of automatisch geboekt worden of in een takenlijst terecht komen. En in het online archief worden alle facturen opgeslagen.

1 EUR/maand/dossier en 0,29 EUR/factuur.

Meer info nodig over de Accountant Van Morgen?

BE Select your country