Over ons

Over onze organisatie

Met een track-record van meer dan 35 jaar weten we bij Exact Venice als geen ander hoe de accountant denkt en hoe de ondernemer onderneemt/doet. Wij bouwen de brug tussen de werelden van accountants en ondernemers, met als doel het leveren van bedrijfssoftware die het leven van zowel de accountant als de ondernemer gemakkelijker maakt. Zo kan de accountant doen waar hij goed in is en nóg meer zijn toegevoegde waarde laten zien, en de ondernemer kan doen waarin hij absoluut uitblinkt: het succesvol runnen van een bedrijf.

Alles onder controle met Exact Venice

Exact Venice wordt sinds jaar en dag ontwikkeld in Brugge. Deze inspirerende en sfeervolle stad staat garant voor het geknipte decor met gemotiveerde mensen, historische roots, cultuur en tradities die aansporen om enkel de crème de la crème te brengen. Een ‘microbe’ die zich voor Exact Venice vertaalt in haar succesvolle en overal gewaardeerde software voor boekhouding, facturatie en klantenbeheer waarmee klanten alles onder controle (kunnen) houden.

Verhaal en naamgeving

Venice werd in 1985 opgericht door C-Logic nv en in 2008 overgenomen door Unit4. In 2019 werd Venice onderdeel van het Benelux onderdeel ‘Unit4 Bedrijfssoftware’ en maakt sinds eind 2020 onderdeel uit van Exact.

Wist je trouwens dat Brugge wel eens het “Venetië van het Noorden” wordt genoemd en dat in het middeleeuwse handelscentrum Venetië ook het dubbel boekhouden ontstond? Onze keuze voor de naam ‘Venice’ is dus absoluut niet toevallig, maar een weldoordachte beslissing voor een plaatje dat 100% klopt.

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een directe vraag voor het Exact Venice-team?
Neem gerust eerst contact op met ons, we helpen graag verder.

Venice Brugge
Rijselstraat 247
8200 Brugge (Sint-Michiels)
T: +32 (0)50 39 13 36
E: info@venicesoftware.be

Contact

Invalid Input
Vul uw achternaam in.
Vul uw bedrijsnaam in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mail adres in.
Invalid Input
Invalid Input

Waarom vragen wij deze gegevens? Exact gebruikt jouw persoonlijke gegevens uitsluitend voor onderzoek, marketing- en sales doeleinden. Hieronder verstaan wij persoonlijk contact opnemen via telefoon, e-mail, directe mailings en andere internet kanalen.
Lees meer in onze privacy statement.

Invalid Input
BE Select your country