Exact
Live2023

Het event waar KMO's, accountants en bedrijfssoftware elkaar versterken

16 november 2023
Brabanthal Leuven

Stel je programma samen

Of je nu finance of logistiek professional bent, bouwer of zakelijke dienstverlener, boekhouder, accountant of docent: er is voor iedereen wel iets op Exact Live. Krijg nieuwe inzichten tijdens meer dan 30 kennis- en inspiratiesessies en leer meer over jouw Exact-oplossing in de Training Academy.

Bekijk hieronder het volledige programma of ontdek via de filters welke sessies en trainingen voor jou het meest relevant zijn.

Neem deel aan de Accountancy track

Kom alles te weten over onze laatste innovatie Smart Closing en het nieuwe product Exact Online Kantoorbeheer. Van pre-accounting tot reporting: met deze oplossingen breng je interne processen op dezelfde plek en werk je nog makkelijker samen met collega’s en klanten. De Accountancy Track geeft je zicht op wat er gaande is in de sector en hoe Exact je ondersteunt met slimme accountancy tools. Bekijk hieronder welke interessante sessies en trainingen op het programma van Exact Live staan.

Neem deel aan de Boekhouden track

Ontdek de laatste trends, nieuwste productontwikkelingen en de verborgen schatten van jouw Exact-oplossing. Spreek met experts en andere gebruikers, en kom te weten welke stappen je nog kunt zetten om je financiën verder te professionaliseren en automatiseren. De sessies van de Boekhouden Track zijn de ideale mix van wat er speelt binnen de sector en hoe Exact je ondersteunt om meer inzicht te krijgen en betere keuzes te maken.

Bekijk hieronder welke interessante sessies en trainingen op het programma van Exact Live staan.

Neem deel aan de HR track

De HR Track toont je hoe je jouw HR-administratie digitaliseert met software zoals Officient. Samen met onze experts nemen we je mee in de digitale wereld van HR en tonen we je de nieuwste updates en geheimen van onze HR-oplossing.

Bekijk hieronder welke interessante sessies en trainingen op het programma van Exact Live staan.

Neem deel aan de ERP track

Wil je kennismaken met onze ERP-oplossingen? De laatste innovaties in dit vakgebied ontdekken? Of nog: de verborgen pareltjes vinden van jouw Exact-oplossing? De ERP Track is ideaal om dit allemaal te ontdekken én te weten te komen wat er precies speelt binnen de handels-, productie-, diensverlenings-, en bouwsector. We vertellen je ook hoe Exact je ondersteunt zodat je meer inzichten krijgt en betere keuzes kunt maken. Zo kun je jouw bedrijfsprocessen verder professionaliseren. Bekijk hieronder welke interessante sessies en trainingen op het programma van Exact Live staan.

Neem deel aan de Onderwijs track

Als onderwijsinstelling wil je studenten voorbereiden op de arbeidsmarkt van de toekomst. Kom tijdens de sessies van de Onderwijs Track alles te weten over de nieuwste trends en marktontwikkelingen, en ontdek hoe Exact kan helpen om jouw studenten de optimale ondersteuning en begeleiding te bieden. Onze experten vertellen je ook hoe studenten zich met zachte vaardigheden kunnen onderscheiden op de werkvloer en vertellen meer over het belang van deze vaardigheden in de praktijk.

Bekijk hieronder welke interessante sessies en trainingen op het programma van Exact Live staan.

Neem deel aan de Inspiratie & Innovatie track

Up-to-date blijven in een wereld die razendsnel verandert? De sessies van ons Inspiratie & Innovatie track geven je interessante inzichten en helpen je als kmo succesvol te blijven. Van verantwoord ondernemen tot cybersecurity en branding: laat je inspireren! 

Bekijk hieronder welke interessante sessies en trainingen op het programma van Exact Live staan.

Training Academy

Tijdens Exact Live kun je gratis trainingen volgen bij de Training Academy.Deze trainingen helpen je om nog meer uit je software te halen. Duik samen met onze productspecialisten en trainers de diepte in, stel direct je vragen en ontdek de verborgen schatten van jouw oplossing. Je software kan waarschijnlijk nog veel meer dan je dacht!

Bekijk hieronder alle trainingen:

Trainingen voor Exact Online gebruikers

Tijdens Exact Live kun je gratis trainingen volgen bij de Training Academy. We bieden verschillende trainingen aan voor Exact Online-gebruikers. Deze trainingen helpen je om nog meer uit je software te halen. Duik samen met onze productspecialisten en trainers in jouw Exact-oplossing en ontdek de verborgen schatten. Je software kan waarschijnlijk nog veel meer dan je dacht! Vragen? Stel ze gerust aan onze experts!

Bekijk hieronder alle trainingen:

Trainingen voor Exact Globe+ en Exact Synergy gebruikers

Tijdens Exact Live kun je gratis trainingen volgen bij de Training Academy. Er zijn onder andere trainingen voor Globe+ & Synergy-gebruikers. Dankzij deze trainingen kun je nog meer uit je software halen. Graaf samen met onze productspecialisten en trainers naar de diepte van je Exact-oplossing en ontdek de verborgen pareltjes. Misschien vind je wel iets dat je nog niet kende! Vragen? Stel ze gerust aan onze experts!

Bekijk hieronder alle trainingen:

Trainingen voor de Exact voor Accountancy genruikers

Tijdens Exact Live kun je gratis trainingen volgen bij de Training Academy. Er zijn verschillende trainingen voor gebruikers van Exact voor Accountancy. Volg deze trainingen en haal nog meer uit je software. Ga samen met onze productspecialisten en trainers diep in je Exact-oplossing en ontdek de verborgen schatten. Je komt waarschijnlijk wel iets tegen dat je zal verbazen! Vragen? Stel ze gerust aan onze experts!

Bekijk hieronder alle trainingen:

10:00 - 11:45Exact Keynote: een blik op de toekomst met onze CEO, CPO en gastsprekers

NLFR

Welkom op Exact Live! In deze keynote, begeleid door Hanne Decoutere, staat vooruitblikken centraal. CEO Paul Ramakers en CPO Joep Hoeks vertellen je alles over waar Exact voor staat en hoe Exact companies zoals WinBooks, Venice, Officient en Horeko trots deel uitmaken van de Exact-familie. Je hoort alles over onze software-innovaties en over wat je de komende jaren nog van ons bedrijf mag verwachten. Niet alleen op het gebied van technologie, maar ook als maatschappelijk betrokken partner. Laat je bovendien inspireren door topsprekers als Geertrui Mieke De Ketelaere, expert in artificial intelligence. Zij vertelt je alles over AI en de impact ervan voor bedrijven en de samenleving.

11:50 - 12:00BrightAnalytics | Optimaliseer je financiële rapportage met BrightAnalytics

NL
Partner

Tijdens deze pitch vertellen we je alles over BrightAnalytics: ons verhaal, onze doelen en onze tool. We gaan ook dieper in op de evolutie van managementrapportage, het belang ervan en de verschuiving naar data-analyse.


Pitch van 10 minuten op het beursvloerpodium

12:00 - 12:45Welkom op Exact Live, we stellen ons even voor!

NL
OfficientVeniceHorekoWinBooks

Werk jij met Officient, WinBooks, Venice of Horeko? Dan stellen we ons graag aan je voor in deze sessie! We willen je laten zien wie wij zijn als bedrijf, je meer vertellen over onze strategie en over onze meer dan 25 jaar ervaring in de Belgische markt. We tonen hoe elk van de producten een plek heeft in ons portfolio en hoe ze complementair zijn aan onze cloud oplossing Exact Online. We maken graag kennis, om te ontdekken wat wij voor jouw bedrijf of organisatie kunnen betekenen!

12:00 - 12:45Hoe Exact Online je inzicht geeft , voor nu en voor later

NLFR
Exact OnlineBoekhoudenHandelProductieProjectenBouw

Dompel je onder in de wereld van Exact Online. Tijdens deze sessie van 45 minuten vertellen we je alles over de innovaties van de afgelopen tijd en hoe die ervoor zorgen dat je nog efficiënter kunt werken. We tonen je onze no-handssoftware en geven je een blik op wat er nog zit aan te komen. Dit wil je niet missen!

12:00 - 12:45Accountancy 360˚: strategie, innovatie & inspiratie

NL
Exact Online AccountancyAccountancy

Als accountancy- of administratiekantoor wil je dat je klanten op beide oren kunnen slapen: hun financiële administratie zit veilig bij jou. De productiestrategie en aankomende innovaties van Exact Online helpen je om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te leveren. Kom naar onze accountancysessie om meer te leren over de Accountancy Suite van Exact Online en krijg inzicht in hoe de software een toegevoegde waarde biedt voor jouw klanten.

12:00 - 12:45WinBooks-gebruikers, welkom bij de Exact-familie

FR
WinBooks

Sinds 2019 bundelen WinBooks en Exact de krachten om ondernemers zo goed mogelijk te ondersteunen met innovatieve oplossingen. Tijdens deze sessie nemen we je mee in de ambities van de Exact-familie en waar we als bedrijf voor staan. We vertellen je hoe we het WinBooks-gamma future proof houden en hoe we met de software inspelen op marktveranderingen. Je krijgt bovendien een uitgebreide demo van WinBooks Connect en WinBooks View.

12:00 - 12:45AI in de klas

NL
Onderwijs

Wat kan AI betekenen in een schoolcontext? Wat zijn de voordelen van AI voor leerkrachten, leerlingen en hun ouders? In deze sessie zal Valérie Deridder – journaliste bij Knack - u meenemen in de wereld van AI en hoe deze een belangrijke bijdrage kan leveren binnen het onderwijslandschap. Hierbij zal ook het belang van zachte vaardigheden aan bod komen en hoe deze in te zetten in een wereld waar artificiële intelligentie aan een opmars bezig is. We sluiten de sessie af met een rondetafelgesprek waarbij onderwijsinstellingen HoGent en Richtpunt Gent, alsook uitgeverij Van In hun standpunt zullen geven over het topic.

Het bijwonen van deze sessie komt in aanmerking voor het attest in het kader van permanente vorming. De attesten worden uitgereikt aan de stand van uitgeverij Van In.

12:00 - 12:45De plussen van Globe+

NL
Exact Globe+Exact SynergyExact ProquroExact SRXP

Exact Globe+ vormt het hart van je bedrijfsvoering. Het is de basis van onze financiële -en ERP-oplossingen en vormt een krachtige combinatie met Exact Synergy, Exact Proquro of Exact SRXP. We tonen je de nieuwste productontwikkelingen, vertellen je hoe onze roadmap eruitziet en lichten toe op welke manier jij profiteert van geïntegreerde bedrijfsprocessen. Met de juiste inzichten duw je jouw bedrijf verder vooruit. Zo weet je alles. Vandaag en in de toekomst!

13:15 - 13:25Securex | Is jouw mensbeleid “future proof”? De impact van wellbeing

NL
Partner

Bij Securex weten we dat jij weet dat de gezondheid en het welzijn van je medewerkers van cruciaal belang zijn voor het succes van je organisatie. Om aan deze behoeften tegemoet te komen, heeft Securex een applicatie, BeWell, ontwikkeld.


Pitch van 10 minuten op het beursvloerpodium

13:30 - 13:40Instaclause | Voor accountants: Instaclause, een inhouse juridische medewerker

NL
Partner

Accountants verrichten aan de lopende band juridisch werk. Hoe kan je correcte, actuele, op maat gemaakte documenten afleveren wanneer je daar eigenlijk niet voor bent opgeleid? Hoe kan het beter, sneller en financieel interessanter dan de manier waarop je nu werkt? We leggen het jou even uit.

13:45 - 14:15Samenwerken met je klanten in Exact voor Accountancy

NL
Exact OnlineAccountancy

Optimaal samenwerken met klanten? In deze sessie leggen we je uit hoe je dat doet met onder andere Mijn[Kantoor] en automatiseringen.


Door het bijwonen van deze sessie kom je in aanmerking voor een attest in kader van permanente vorming erkend door ITAA.

13:45 - 14:15Nieuw in Exact Online Boekhouden

NLFR
Exact OnlineBoekhoudenHandelProductieProjectenBouwOnderwijsERP

Als je echt alles uit je boekhoudsoftware wil halen, dan is het belangrijk dat je de nieuwste ontwikkelingen kent. Ontdek in 30 minuten welke functies je tijdswinst opleveren en hoe je meer inzicht krijgt in je bedrijfsresultaten. Van fiscale balans tot het verrijken van stamgegevens, de goedkeuringsflow en nieuwe mogelijkheden in debiteurenbeheer: het komt allemaal aan bod!


Door het bijwonen van deze sessie kom je in aanmerking voor een attest in kader van permanente vorming erkend door ITAA.

13:45 - 14:15Internationaal aanwezig, overal compliant

NL
BoekhoudenExact Globe+ & Synergy

Heeft jouw organisatie te maken met filialen in het buitenland? Dan zijn uitdagingen zoals lokale wet- en regelgevingen en werken met verschillende financiële -en logistieke systemen herkenbaar. Tijdens deze sessie laten we je zien hoe je informatie en wijze van werken op dezelfde manier kunt inrichten met medewerkers in verschillende landen. Bovendien staan we ook uitgebreid stil bij het consolideren van de financiele cijfers van deze filialen!


Door het bijwonen van deze sessie kom je in aanmerking voor een attest in kader van permanente vorming erkend door ITAA.

13:45 - 14:15Haal jij alles uit Exact Online Handel & Productie?

NL
Exact OnlineHandelProductieERP

De afgelopen tijd zijn er een hoop innovaties en nieuwe functionaliteiten doorgevoerd in Exact Online Handel & Productie. Ken jij ze allemaal? Wij leggen je graag uit welke nieuwe functionaliteiten we hebben toegevoegd, waarom ze interessant zijn en hoe je ze kunt gebruiken. Na deze sessie haal jij alles uit de software en neem je nog betere beslissingen.

13:45 - 14:15Maak kennis met het beste digitale gereedschap voor de bouw: Exact Online Bouw

NL
Exact OnlineBouwERP

Als bouwbedrijf is het belangrijk om een goede planning te hebben en je er ook aan te houden. Heldere en foutloze communicatie tussen de werf en het kantoor is daarbij essentieel. Met Exact Online Bouw werk je met de meest complete bouwsoftware en heb je het juiste digitale gereedschap in handen voor kantoor en de werf. Tijdens deze sessie tonen we je hoe medewerkers hun planning, gewerkte uren, verbruikte materialen en kwaliteitscontroles heel eenvoudig via de mobiele app kunnen bekijken en vastleggen.

13:45 - 14:15Hackers ontmaskerd: waarom goede cybersecurity essentieel is

NL
Inspiratie & Innovatie

Hackers: ze gaan snel en nauwkeurig te werk, vaak heb je dan ook niet meteen door dat je organisatie is getroffen. In deze inspiratiesessie doen onze gastsprekers van The Security Factory de werkwijze van hackers uit de doeken. Ze tonen je de potentiële gevaren en delen praktische tips om de beveiliging van je digitale werkomgeving te versterken. Bij Exact nemen we cybersecurity serieus, want dagelijks vertrouwen 675.000 bedrijven hun gegevens aan ons toe. Daarom speelt digitale beveiliging een cruciale rol in onze bedrijfsvoering. Ontdek hoe je zelf ook veiliger kunt weken.


Door het bijwonen van deze sessie kom je in aanmerking voor een attest in kader van permanente vorming erkend door ITAA.

13:45 - 14:15Training: No hands Accounting

NL
TrainingAccountancyExact Online BoekhoudenHandelProductieProjectenBouw

Een geautomatiseerde boekhouding, wie zou daar niet voor tekenen? Ontdek in 30 minuten welke administratieve taken je kunt automatiseren dankzij No hands Accounting. De focus ligt hierbij niet alleen bij factuurverwerking maar ook op het boeken van vaste boekingen, afschrijvingen en meer!

13:45 - 14:15Securex | Is jouw mensbeleid “future proof”?

NL
Partner

Hoe gebruik je HR-data? Hoe helpt deze data je om de rentabiliteit en productiviteit van je bedrijf te optimaliseren? In deze sessie vertellen we je onder andere hoe je de kloof tussen betaalde en gepresteerde uren verkleint.

14:15 - 14:25Caseware | Automatiseer de jaarafsluiting met Caseware

NL
Partner

Caseware automatiseert het proces van de jaarafsluiting tot een vloeiende, efficiënte en foutloze ervaring. Verzamel data uit verschillende bronnen (o.a. Exact online) en vertrouw op de automatisering om snel en nauwkeurig de jaarrekening (NBB), wettelijke verslagen, fiscale aangifte (Biztax)... op te maken.


Pitch van 10 minuten op het beursvloerpodium

14:30 - 15:00Verbeter de kwaliteit van je boekhouding met Smart Closing

NLFR
Exact OnlineAccountancy

Een periode afsluiten met zo weinig mogelijk handmatige checks? Dat is Smart Closing, de nieuwe tool voor je klantenadministratie! Deze toepassing helpt je om de btw-aangifte en jaarafsluiting van klanten vlot en correct uit te voeren. Hoe? Door de combinatie van Continuous Monitoring en de Prepare by Client-functie.


Door het bijwonen van deze sessie kom je in aanmerking voor een attest in kader van permanente vorming erkend door ITAA.

14:30 - 15:00Haal alles uit Exact Venice

NL
VeniceBoekhouden

Of je nu net bent begonnen of al jaren werkt met Exact Venice, je wil ongetwijfeld alles uit de software halen. Tijdens deze sessie van 30 minuten komen de belangrijkste tips and tricks aan bod waarmee je je bedrijfsprocessen nog slimmer kunt automatiseren.


Door het bijwonen van deze sessie kom je in aanmerking voor een attest in kader van permanente vorming erkend door ITAA.

14:30 - 15:00Altijd een passende oplossing: verbind met de vele apps in ons App Center en haal nog meer uit Exact Online

NL
Exact OnlineApp StoreBoekhoudenAccountancyHandelProductieProjectenBouwERP

Met Exact Online automatiseer je jouw bedrijfsprocessen in een handomdraai. Onze sectorspecifieke oplossingen zorgen er bovendien voor dat je dat heel gericht kunt doen. Ga nog een stap verder en koppel met één of meerdere van de ruim 500 apps in onze Exact Online App Store. Denk maar aan bankkoppelingen, e-commerce- of HR-tools. Alles uit de software halen? Onze App Store-specialist vertelt je in deze sessie hoe je dat doet en deelt onze visie op connectiviteit.

14:30 - 15:00De Premium edities van Exact Online komt eraan! Ontdek het nu al.

NL
Exact OnlineBoekhoudenHandelProductieProjectenERP

Exact Online wordt uitgebreid met de Premium edities! In deze sessie nemen we je mee in de extra mogelijkheden van deze edities. Denk aan het uitbreiden van de oplossing met je eigen velden, filters en meer of het aanpassen van de dashboards met de MS Power BI Connector. Of nog: hoe je routinetaken en onnodig handmatig werk kunt vermijden door automatisering. Kom naar deze sessie en ontdek de voordelen van de Premium edities.

14:30 - 15:00Duurzaam succesvol: invulling geven aan verantwoord ondernemen

NL
Inspiratie & Innovatie

Bedrijven die alleen voor winstmaximalisatie gaan, zijn passé. Anno 2023 heb je als organisatie de brede taak om de wereld een stukje beter te maken. Dat zit ‘m in ecologische factoren, maar ook in sociale componenten. Hoe kun je bewuster ondernemen en impact maken? Maar ook: hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich bij je thuisvoelen en een bijdrage kunnen leveren aan de lokale omgeving? In deze inspiratiesessie vertelt gastspreker Jocelijn Geurts van Axudo hoe je start met verantwoord ondernemen en laat ze zien hoe Exact hier al vorm aan geeft.

14:30 - 15:00Training: Exact Online Boekhouden

NL
TrainingExact OnlineBoekhoudenHandelProductieProjectenBouw

Wil jij de ideale start met de module boekhouding van Exact Online? In deze korte sessie geeft trainer Steven Descheemaeker je de handigste tips en trics mee: denk bijvoorbeeld aan het makkelijkst werken met 2 verschillende schermen, ontdubbelen van leveranciers, automatiseren van uitgestelde kosten en makkelijkst afpunten. Heb je zelf nog specifieke vragen over de module boekhouding? Na afloop van de sessie zijn er experts aanwezig om deze te beantwoorden!

14:30 - 15:00Training: Elektronisch factureren via Peppol

NL
TrainingExact OnlineBoekhoudenHandelProductieProjectenBouw

Facturen manueel invoeren? Of facturen sneller verwerken door in te scannen? Dankzij elektronisch factureren via Peppol kan het nog efficiënter! Het is nu mogelijk om realtime en op een veilige manier elektronische facturen in UBL-formaat via het Peppol-netwerk uit te wisselen. Direct van boekhouding tot boekhouding. Ontdek hier meer over tijdens deze sessie. Vragen? Na afloop zijn er Exact Online experts aanwezig om deze te beantwoorden!

14:30 - 15:00EMAsphere | EMAsphere & Exact: gratis krachtige dashboards

NL
Partner

Betrouwbare en up-to-date financiële rapportering nodig? De gratis versie van EMAsphere, gekoppeld aan Exact, helpt je hierbij. Automatiseer je cash, P&L en balans, en ontdek de kracht van dashboards.

14:50 - 15:00Advisie | Welkom in onze keuken

NL
Partner

Advisie producten zijn de essentiële ingrediënten voor het succes van jouw business. Als enige Exact Platinum partner leveren wij gecertificeerde add-ons. Wil jij de sleutel tot groei en efficiëntie? Kom naar onze 'keuken' en ontvang maar liefst 50% korting bij aankoop van een add-on of koppeling!


Pitch van 10 minuten op het beursvloerpodium

15:05 - 15:15Jobtoolz | Jobtoolz, de eenvoudigste rekruteringstool

NL
Partner


Pitch van 10 minuten op het beursvloerpodium

15:15 - 15:45No hands accounting: razendsnel betrouwbare cijfers

NL
Exact OnlineBoekhoudenHandelProductieProjectenBouwERPAccountancy

Steek minder tijd in administratieve taken zonder dat je als ondernemer of accountant controle of inzicht verliest dankzij no hands accounting. In deze sessie hebben we het over het herkennen en automatisch boeken van facturen en staan we stil bij actuele thema’s zoals e-facturatie via Peppol. We vertellen je ook meer over hoe Exact Online inzicht biedt in de status van geautomatiseerde factuurverwerking en je toelaat terugkerende taken te automatiseren. Werk je nog niet no hands? Geen probleem, deze sessie is boeiend voor iedereen die meer wil weten over dit thema.


Door het bijwonen van deze sessie kom je in aanmerking voor een attest in kader van permanente vorming erkend door ITAA.

15:15 - 15:45Nieuw in Exact WinBooks

NLFR
WinBooksBoekhoudenOnderwijs

Werk je met Exact WinBooks en wil je meer weten over nieuwe functies die het afgelopen jaar aan je bedrijfssoftware zijn toegevoegd? Tijdens deze sessie kom je in 30 minuten alles te weten over de laatste ontwikkelingen. We vertellen je ook wat er op de planning staat voor het komende jaar.


Door het bijwonen van deze sessie kom je in aanmerking voor een attest in kader van permanente vorming erkend door ITAA.

15:15 - 15:45Ontdek onze nieuwste oplossing voor projecten.

NL
Exact OnlineProjectenERP

Soepele planning, eenvoudige urenregistratie en vlotte facturatie: maak kennis met Exact Online Project Management, de meest gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware ontworpen voor dienstverleners. In deze sessie presenteren we onze nieuwste projectoplossing en laten we je kennismaken met alle mogelijkheden om meer grip te hebben op je projecten. Alles komt aan bod: van offertes en CRM tot planning en facturatie.

15:15 - 15:45Digitaliseer de HR-administratie van je kmo met Officient

NL
HROfficient

In elk groeiend bedrijf komt bij HR-management een berg administratie kijken. Dat vergt tijd. Veel tijd. Het goede nieuws? Officient zorgt voor overzicht! In deze sessie maak je kennis met het all-in-one HR-platform waarmee je medewerkers kunt onboarden, hun gegevens en documenten digitaliseert en hen eenvoudig uitbetaalt dankzij de connectie met verschillende sociale secretariaten. Laat contracten digitaal tekenen, houd de groei van medewerkers bij met de performance- en opleidingsmodules, en genereer inzicht in jouw HR-data.

15:15 - 15:45Training: Efficiënt samenwerken via Exact Online Mijn[Kantoor]

NL
TrainingExact Onlinestrong>Accountancy

Ben je ook benieuwd hoe je vlot kan samenwerken als accountant en klant in Exact Online? Ontdek tijdens deze sessie de voordelen van samenwerken via de MijnKantoor-omgeving. We behandelen het volledige proces, van opstart tot de ingebruikname van de MijnKantoor-omgeving. Je krijgt inzicht in de schermen van de accountant en de schermen die je klant te zien krijgt. Op het einde van de sessie zijn er Exact Online experts beschikbaar die je verder kunnen helpen met jouw vragen.

15:15 - 15:45Training: Exact Online voor docent en student

NL
TrainingOnderwijs

Wil jij begrijpen hoe je als docent dossiers voor leerlingen klaarzet? Wil je weten hoe je de oefeningen van je studenten kunt volgen en hun begeleiden waar nodig? Hoe maak je als student een koppeling met je docent? In deze Nederlandstalige training worden de nodige stappen uitgelegd om vlot aan de slag te gaan met Exact Online binnen de lessen. Mis deze training dus niet!

15:15 - 15:45Corporate branding: positioneer jouw organisatie op unieke wijze

NL
Inspiratie & Innovatie

Als bedrijf wil je jezelf onderscheiden en duidelijk maken waar je voor staat bij jouw doelgroepen. Stilstaan bij je corporate identity is dan een must. Maar waar begin je? Hoe creëer je die unieke, onderscheidende identiteit en wat levert het je eigenlijk op? In deze inspiratiesessie, die wordt gegeven door de merkspecialisten van Mad about you, ontdek je alles over corporate branding alsook hoe je dit succesvol implementeert in jouw organisatie. Met tips die je direct kunt toepassen en inspiratie van gevestigde kmo’s.

15:15 - 15:45Intellifin | Van tussentijds rapport naar forecast en voorafbetalingen

NL
Partner

Een eindejaarsgesprek met klanten gepland? Gebruik de Ondernemingsradar van Intellifin en blaas hen omver met tussentijdse rapportering, forecasting over het einde van het boekjaar en een raming van voorafbetalingen.

15:50 - 16:00CodaBox | De turbo die je Exact Online software naar nieuwe hoogtes stuwt

NL
Partner

15:50 - 16:00PANGAEA | Digital Agency

NL
Partner

16:00 - 16:30Nieuw: Exact Online Kantoorbeheer laat je slimmer plannen

NL
Exact OnlineAccountancy

Ontdek de kracht van Exact Online Kantoorbeheer, de nieuwste tool waar jouw interne processen samenkomen. Met deze toepassing kun je activiteiten en taken beter organiseren en wissel je met collega’s informatie uit via één platform. Dat is efficiënter én tijdbesparend. Profiteer met je kantoor van een goed begin van de dag, dankzij een realistische activiteitenplanning die je op elk moment kunt bijsturen.


Door het bijwonen van deze sessie kom je in aanmerking voor een attest in kader van permanente vorming erkend door ITAA.

16:00 - 16:30Vind jij de verborgen schatten in Exact Online Boekhouden?

NL
Exact OnlineBoekhoudenHandelProductieProjectenBouwOnderwijsAccountancyERP

Of je nu al even met Exact Online Boekhouden werkt of pas bent begonnen: als ondernemer of accountant wil je zeker weten dat je de software optimaal inzet. Laat je tijdens deze sessie verbazen door de verborgen schatten in je Exact Online-omgeving. Deze waardevolle functies kun je de dag na Exact Live namelijk meteen toepassen in je werkproces!


Door het bijwonen van deze sessie kom je in aanmerking voor een attest in kader van permanente vorming erkend door ITAA.

16:00 - 16:30Meer inzicht en grip op aankopen en uitgaven

NL
BoekhoudenExact Globe+ & Synergy

Te weinig zicht op je bedrijfskosten? Met onze oplossingen voor spend management digitaliseer en vereenvoudig je dit proces. Met Exact Proquro en Exact SRXP heb je direct meer inzicht in de kosten. Volg de sessie als aftrap voor kostenbeheersing binnen je bedrijf. Ook interessant voor Exact Online gebruikers!


Door het bijwonen van deze sessie kom je in aanmerking voor een attest in kader van permanente vorming erkend door ITAA.

16:00 - 16:30Hoe je studenten klaarstoomt voor de arbeidsmarkt met onze oplossingen

FR
Onderwijs

De accountingmarkt verandert snel. Wat is de rol van de softwareleverancier? Welke softwareopties biedt de groep Exact en hoe ga je ermee aan de slag? Of nog: welk lesmateriaal bestaat er en hoe kun je studenten begeleiden en evalueren? Wat is de kostprijs van dit alles? Je krijgt een antwoord op al je vragen tijdens deze Franstalige sessie.

16:00 - 16:30Altijd een passende oplossing: verbind met de vele apps in ons App Center en haal nog meer uit Exact Online

FR
Exact OnlineApp StoreBoekhoudenAccountancyHandelProductieProjectenBouwERP

Met Exact Online automatiseer je jouw bedrijfsprocessen in een handomdraai. Onze sectorspecifieke oplossingen zorgen er bovendien voor dat je dat heel gericht kunt doen. Ga nog een stap verder en koppel met één of meerdere van de ruim 500 apps in onze Exact Online App Store. Denk maar aan bankkoppelingen, e-commerce- of HR-tools. Alles uit de software halen? Onze App Store-specialist vertelt je in deze sessie hoe je dat doet en deelt onze visie op connectiviteit.

16:00 - 16:30Training: Facturatie in Exact Online

NL
TrainingExact OnlineBoekhoudenHandelProductieProjectenBouw

Ontdek de kern van moeiteloos facturatiebeheer met Exact Online. Leer hoe onze innovatieve oplossingen facturatieprocessen stroomlijnen en nauwkeurigheid vergroten. Ervaar automatische financiële boekingen, klantkoppelingen en digitale verzending. Til je facturatie naar een hoger niveau!

16:00 - 16:30Training: Tips & Tricks in Globe+

NL
TrainingGlobe+ & Synergy

Wil jij de ideale start met de financiële module van Globe+? In deze korte sessie geeft Bernard Vanlombeek je de handigste tips en trucs mee: denk bijvoorbeeld aan het werken met de Rapportagedatum, het gebruik van verschillende historieken en de pivot-analyse. Heb je zelf nog specifieke vragen over de financiële module van Globe+? Na afloop van de sessie zijn er experts aanwezig om deze te beantwoorden!

16:00 - 16:30BrightAnalytics | Meer inzicht in je financiële data met BrightAnalytics

NL
Partner

Tijdens deze sessie maak je kennis met het BrightAnalytics - platform, een intuïtief, betrouwbaar en snel management rapporteringsplatform. Dankzij het eenvoudige ‘plug en play’ aspect heeft u ten alle tijde inzicht in de financiële gegevens van uw bedrijf: P&L, balans, ratio's en cash flow statement.

16:00 - 16:30Advisie | Het recept voor succes

NL
Partner

Welkom in de Advisie-keuken! Onze producten zijn de essentiële ingrediënten voor het succes van jouw bedrijf. Onze diepgaande kennis van verschillende sectoren en IT-oplossingen zorgen voor jouw groei en efficiëntie. Als enige Exact Platinum-partner leveren we gecertificeerde add-ons.

16:35 - 17:00Closing met Sven & Thibau Nys

NLFR

We sluiten de Exact Live-sessies af met een sportief optreden: Sven en Thibau Nys geven een energieke keynote over hun gezamenlijke passie: het veldrijden. En die vertoont opvallend veel gelijkenissen met het ondernemerschap. Net als ondernemers staan topwielrenners regelmatig onder druk — iets waar vader en zoon alles over weten. Doorzettingsvermogen, gedrevenheid, doen waar je hart sneller van slaat: Sven en Thibau brengen de sport- en ondernemerswereld samen in hun slotsessie.

17:00 - 18:30Belle Perez + receptie

NLFR

Na een dag vol inspiratie sluiten we Exact Live in stijl af met een optreden van Belle Perez. Deze artieste met Spaanse roots staat met veel passie en energie op het podium. Mis haar geweldige latin vibes niet en kom om 17:00 naar de beursvloer. Je kunt intussen ook genieten van een hapje, een drankje en een babbel met sectorgenoten.

BE Select your country