Exact
Live2023

Het event waar KMO's, accountants en bedrijfssoftware elkaar versterken

16 november 2023
Brabanthal Leuven

Bereikbaarheid en toegankelijkheid Exact Live

Brabanthal Leuven

Exact Live gaat door op donderdag 16 november 2023 in de polyvalente Brabanthal in Leuven. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. De Brabanthal zelf is bovendien rolstoeltoegankelijk en neemt verschillende duurzaamheidsinitiatieven. Exact is dan ook blij om hier de derde editie van Exact Live te organiseren.

Je kunt gratis parkeren bij de Brabanthal. Brabanthal Leuven ligt strategisch in hartje Brabant aan de Meerdaalboslaan (N25), die de Tiensesteenweg (N3) met de Geldenaaksebaan verbindt.

Vanaf de E40

Neem afrit 23a en volg verder richting Haasrode. Aan de tweede verkeerslichten sla je rechtsaf. De Brabanthal bevindt zich links.

Vanaf de Tiensesteenweg (N3)

Aan het kruispunt met de Meerdaalboslaan rijd je de N25 op. Aan de eerste verkeerslichten ga je naar links. De Brabanthal ligt aan de linkerkant.

Vanaf Parkpoort - Geldenaaksebaan

Vanaf Parkpoort rijd je op de Geldenaaksebaan tot aan het kruispunt waar de oprit van de E40 ligt. Sla op het kruispunt af naar links. Je bevindt je op de Meerdaalboslaan (N25). Aan de eerste verkeerslichten op de Meerdaalboslaan sla je rechtsaf. De Brabanthal bevindt zich links.

Buslijn 630 (Wijgmaal - Leuven - Brabanthal) rijdt elk kwartier tot aan de halte 'Brabanthal'. Tijdens de spitsuren rijdt deze bus om de 8 minuten.

Buslijn 4 (Herent – Leuven – Brabanthal) rijdt elk half uur tot aan de halte 'Brabanthal'. Tijdens de spitsuren rijdt deze bus om de 15 minuten.

Plan jouw reis via de routeplanner van De Lijn.

Vanaf de Tiensesteenweg (N3): Aan het kruispunt met de Meerdaalboslaan (N25) fiets je tot aan de eerste verkeerslichten. Hier ga je naar links. De Brabanthal bevindt zich links.

Brabanthal Leuven is toegankelijk voor minder mobiele bezoekers. Er zijn parkeerplaatsen vlak bij de ingang. Alle zalen en sanitaire ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. Er is ook een lift aanwezig.

BE Select your country