Exact Accountancy-dag

Donderdag 3 juni

Iedereen aan boord

Uw klanten ondersteunen doet u niet alleen; daar heeft u uw hele team voor nodig. Tijdens de Accountancy-dag helpen wij u om iedereen aan boord te krijgen. Op het programma staan een inspirerende sessie, updates van onze meest recente productontwikkelingen en een praktische training. Ga in gesprek met specialisten en ontdek hoe u onze software voor u en uw klanten laat werken.

Business software

Thema van de dag

Wij organiseren de Accountancy-dag om u en uw medewerkers te inspireren, te informeren en te activeren. Niet alleen op strategisch niveau maar ook praktisch, door tips en tricks te delen. Zo zorgen wij ervoor dat ‘íedereen aan boord’ is.

Ontdek het virtuele programma

Business software
Exact Demodag 2020

Meet the Expert

Wilt u uw relatie met uw klanten verbeteren door hen te verrassen met actuele inzichten? Met Exact Online Accountancy kunt u meer dan u denkt. Stel uw vraag aan een van onze experts en krijg persoonlijk advies over het gebruik van uw Exact-software. Wij helpen u graag om onze software optimaal te benutten. Maak vóór 27 mei een afspraak via het onderstaande inschrijfformulier en geef uw vraag door. Zorg dat u op tijd bent, want de plaatsen zijn beperkt!

Schrijf u in

Invalid Input

Invalid Input
Invalid Input
let op, door beperkte beschikbaarheid kunnen wij niet altijd een afspraak inplannen op de gewenste dag. Wij zullen bij ontvangst van je registratie contact opnemen om met jou een dag en tijd vast te leggen
Invalid Input
Invalid Input

Please let us know your name.
Vul uw achternaam in.
Please write a subject for your message.
Invalid Input
Invalid Input
Vul uw telefoonnummer in.
Please let us know your email address.
Invalid Input

Waarom vragen wij deze gegevens? Exact gebruikt uw persoonlijke gegevens uitsluitend voor onderzoek, marketing- en sales doeleinden. Hieronder verstaan wij persoonlijk contact opnemen via telefoon, e-mail, directe mailings en andere internet kanalen.
Lees meer in onze privacy statement.

Door inschrijving voor dit evenement gaat u akkoord met de verklaring gebruik (persoons)gegevens Exact evenement

Invalid Input
BE Select your country