Whitepaper:
In 6 stappen jouw bouwbedrijf klaarmaken voor de toekomst

Inleiding

Waar sta je met jouw bouwbedrijf? Werk je zoals jij wilt? Of zoals je gewend bent geraakt? Weet je ook wel waar jij kunt verbeteren, maar ontbreekt de tijd om daaraan te beginnen? En hoe zit het met jouw toekomstplannen? Ga je binnen vijf of tien jaar nog op dezelfde manier werken? Of heb je nu al weinig marge en weet je niet zeker of je een volgende crisis wel overleeft?

Veel vragen ... Maar wel goed om ze in het achterhoofd te houden. Want we staan op een uniek kruispunt in de tijd.

Door de wereldwijd toenemende digitalisering gekoppeld aan (nu nog) goede economische tijden is het nu een goed moment om te investeren in een betere, toekomstbestendige manier van werken voor jouw bouwbedrijf. Als bonus profiteer je meteen van de hogere marges die de extra efficiëntie met zich meebrengt.

Jij wilt die kans toch niet missen?

Zo niet raak je ver achterop in een sector die al niet bekend staat om zijn hoge marges. En als de volgende crisis toeslaat, krijg je misschien de genadeslag. Wees gerust. Digitaliseren is heel gemakkelijk. Hoe het precies in zijn werk gaat en wat de mogelijkheden zijn, leggen we uit aan de hand van 6 stappen. Zo weet je duidelijk wat je kunt doen en waar je naar kunt uitkijken.

Waar liggen de grote kansen voor de bouw? In het verbeteren van het projectmanagement en de communicatie. Door nu werk te maken van digitalisering vermijdt u later onnodige kosten te moeten maken. Opgelet: dit gaat veel verder dan kantoorautomatisering alleen.

Sander Jongsma, oprichter en CEO bouw7

Wil je meer lezen? Laat je gegevens achter

Na het lezen heb je brandstof voor een succesvol traject dat impact heeft op je organisatie.

Please let us know your name.
Vul uw achternaam in.
Please write a subject for your message.
Vul uw telefoonnummer in.
Please let us know your email address.
Invalid Input
Invalid Input
BE Select your country