Ondernemen

Werk niet vóór je klanten, maar mét ze

De cloud. Je kunt er eigenlijk niet meer omheen. Voordelen genoeg. Maar voor accountants zijn de klanten eigenlijk de belangrijkste reden om de overstap naar de cloud te maken. Waarom? Omdat je online kunt samenwerken.

Het feest is al begonnen!


De cloud is de trendstatus al voorbij. Het is gemeengoed geworden voor veel ondernemers en hun accountants. En met recht. Want ze profiteren allebei van de kracht van de cloud. Accountants- en administratiekantoren werken online de administratie van al hun klanten bij. Handige tools en lage verbruikskosten zorgen ervoor dat je veel efficiënter werkt. En je hebt meer tijd en betrouwbare cijfers om beter advies op maat te geven. Dat kan een ondernemer zeker waarderen.

Goed om te horen. Vertel nog eens wat over die samenwerking.


Op het gebied van samenwerken heeft de cloud je echt veel te bieden. Iedereen werkt met dezelfde gegevens – in realtime. Zowel jij, als je collega’s en klanten hoeven zich niet meer druk te maken over rondslingerende documenten en verschillende versies van uiteenlopende bestanden. Tot en met de administraties aan toe! En of je nu relatiegegevens bijwerkt in de file of thuis in de zetel een btw-aangifte goedkeurt. Alles wordt meteen doorgevoerd.

Klinkt goed. Maar neemt de cloud me ook echt werk uit handen?


Jazeker. Bedrijfssoftware in de cloud automatiseert allerlei handwerk voor je. Laat bankafschriften automatisch uitwisselen met de bank zelf. Of scan facturen in met je smartphone en laat het automatisch klaarzetten in een administratie. En dat is slechts het begin. De tijd die je zo bespaart kun je steken in het verbeteren van je dienstverlening en het geven van beter persoonlijk advies. Je klant zal je er dankbaar om zijn.

Die zullen dat zeker waarderen. Is er nog meer?


Jazeker. De top 5 voordelen van de cloud!

  1. 24/7 wereldwijd je gegevens bij de hand
   Je kunt overal en altijd bij je gegevens. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

  1. Veilig en betrouwbaar werken
   Beveiliging van topniveau, betrouwbare service en geen IT-kennis nodig.

  1. Flexibele abonnementen
   Flexibele maandabonnementen – betaal alleen voor wat je gebruikt.

  1. Online samenwerken
   Werk makkelijk online samen met je collega’s en klanten.

  1. Snel aan de slag
   Meld je aan, vul je gebruikersnaam en wachtwoord in en je bent online. Zo simpel is het.Wat handig dat online samenwerken!


Kortom, steeds meer ondernemers stappen de cloud in. En ze staan te springen om een accountant die daar ook te vinden is. Dus maak het jezelf makkelijk. Werk niet vóór je klanten, maar mét ze. Dat alles in de cloud.

Meer weten? Ontdek de mogelijkheden.

Author image
Olivier Constant

Al meer dan 18 jaar is Olivier gefocust op het ontwikkelen en opbouwen van klanten- en partnerrelaties, het aanbieden van toegevoegde waarde, inzichtelijke en strategische input in hun zakelijke activiteiten. Sinds 2011 is hij verantwoordelijk binnen Exact voor Business Development van de Accountancy Sector in België en Luxemburg. /// Depuis 18 ans Olivier se concentre sur la création et le développement d’un large réseau de clients et de partenaires, offrant du conseil à forte valeur ajoutée, précis and stratégique pour leurs business. Depuis 2011, il est responsable au sein d’Exact pour le Business Development du secteur Fiduciaire et Comptable en Belgique et au Luxembourg.

BE Select your country