Ondernemen

Van feedback tot toepassing

Je hebt een idee om Exact nog beter te maken? Wij zijn één en al oor! Feedback van onze gebruikers is van vitaal belang om onze producten en services beter te maken. We hebben zelfs een programma opgezet om dit allemaal samen te brengen. We noemen het Co-create.

Laat ons weten wat je denkt


Co-create is veel meer dan een gemiddeld klantentevredenheidsonderzoek. Het is speciaal ontwikkeld om je ideeën en feedback te verzamelen, het zet je centraal bij het verbeteren van onze producten. Wie beter dan jij om de toekomst van je business software vorm te geven?

We luisteren echt


Dit is geen loze belofte: Co-create heeft al geleid tot een aantal verbeteringen zoals bij bestellingen. Het was al mogelijk om een aantal bestellingen van dezelfde klant samen te brengen in één levering. Dankzij Co-create kun je dat doen voor meerdere klanten. Ook het rapport grootboektransacties is door Co-create verbeterd, want als je naar Excel exporteert staan de transactiekolommen nu op één lijn nadat gebruikers ons aangaven dat ze dat beter vonden.

Wees klaar voor de volgende ronde


Dit zijn slechts enkele voorbeelden van hoe feedback van gebruikers direct geleid heeft tot verbeteringen. En nu de volgende ronde van Co-create eraan komt: waarom niet meedoen en ons laten weten wat je ervan vindt?

Hoe meedoen?


Als je een gebruiker bent van Exact dan heb je al een uitnodiging om deel te nemen gekregen via e-mail. De deadline van deze feedbackronde is 28 september. Ga naar onze Co-create pagina om meer te weten te komen over het programma en de recente verbeteringen die we gedaan hebben op basis van jouw suggesties.

BE Select your country