Ondernemen

Onderweg meer werk verzetten

De mobiele app van Exact Online biedt direct toegang tot al je belangrijkste bedrijfsinformatie en inzichten. En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

1. Vanaf overal je CRM beheren
Verkopers zijn mensen-mensen. Ze werken buiten kantoor om achter leads aan te gaan, prospecten te bezoeken, klantcontacten 'warm te houden'. Tegelijkertijd moeten ze hun CRM direct bij de hand hebben. Voila! De app van Exact Online toont niet alleen alle relevante accountgegevens. Nee, je kunt er ook een bestand in updaten. Een kans invoeren. Een taak indienen voor een collega. En zelfs een nieuw contact of nieuwe klant aanmaken. En het maakt niet uit waar je bent. Je kunt zelfs documenten aan sommige klanten toevoegen en wanneer je wil facturen aanmaken en versturen.

2. Direct in Exact Online aantekeningen dicteren
Je wilt een aantekening maken over een klant. Je ideeën over een bespreking vastleggen. Een e-mail versturen. Maar je hebt in de ene hand een boterham en in de andere een lauwe kop koffie. Geen zorgen. Daar is de stemherkenningsfunctie voor bedoeld. Tik op de microfoon, spreek je ideeën in en klaar. De app zet je opname op magische wijze om in aantekeningen en plaatst die in Exact Online.

3. Je banksaldo in de gaten houden
Uit ons laatste gebruikersonderzoek bleek dat velen van jullie hetzelfde wensten: de mogelijkheid om je banksaldo in de gaten te houden. Jullie vragen, wij leveren. Nu kun je je algemene cockpit alle relevante cijfers in realtime zien. Het was nog nooit zo makkelijk om je financiën bij te houden.

4. Omzet uit het verleden controleren
En nu we het toch over uw cockpit hebben, wist je dat je die nu ook kunt gebruiken om omzetcijfers, kosten en resultaten uit eerdere perioden te zien? Veeg naar rechts om je geheugen in een handomdraai op te frissen!

En er is meer, veel meer
Eerlijk gezegd is dit nog lang niet alles wat je met de app kunt. Wil je weten wat je onderweg nog meer kunt doen? Klik hier om de korte video te bekijken.

En installeer of update nu meteen de app van Exact Online via de App Store of Google Play, als je dat nog niet gedaan hebt. Deze is gratis voor klanten van Exact Online. Zo hoort het toch ook?

Author image
Judith Van Wissen

Judith heeft meer dan 10 jaar ervaring bij zowel support, verkoop als development. Bij Exact is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Exact voor Boekhouden. Judith kent Exact van binnen en buiten als geen ander.

BE Select your country