Ondernemen

Heb je vragen over Exact? Vraag het de support!

Boekhouden hoeft niet je favoriete bezigheid te zijn, maar je wilt het snel en goed doen. Of je nu een ervaren of onervaren gebruiker bent, Exact kent nog vele onontdekte mogelijkheden. Voor een snel antwoord op al je vragen is de kennisbank uitgebreid en kan je vragen stellen aan de support community. 

Hoe werkt het?

Heb je een vraag, typ deze in in de zoekbalk van de community en je kunt direct op het onderwerp naar keuze klikken. Volg de instructies en ga door met je werk. Is het antwoord niet helemaal wat je zoekt? Vraag dan de support community om hulp. Die bestaat uit ervaren gebruikers, partners en supportspecialisten. Het juiste antwoord is snel beschikbaar.

Iedere dag updates

Iedereen kan bijdragen aan de kennisbank van de community. Hoe meer gebruikers bijdragen, hoe sneller het juiste antwoord beschikbaar is. Elke dag wordt de online kennisbank geüpdatet. Antwoorden die mogelijk niet 100% volstaan, bewerken of passen we aan. Veelgestelde vragen en antwoorden die we binnen krijgen via telefoon of chat voegen we toe aan de community. Wist je dat we soms wel 1000 vragen krijgen via support? De belangrijkste onderwerpen voegen we toe aan de kennisbank. Je hoeft dus niet meer uitgebreid te zoeken.

Beoordeel antwoorden

Wil jij andere gebruikers helpen? Dat kan als je bent ingelogd. Later dit jaar is het niet meer nodig om ingelogd te zijn voor de kennisbank. Je bent ook van harte welkom om antwoorden uit de community te beoordelen. Zo help je andere gebruikers van Exact aan het beste antwoord op hun vraag.

Ondersteuning per telefoon en chat

Als je liever via de telefoon of chat je vragen wilt stellen dan kan dit natuurlijk ook. Maar de toegevoegde waarde van de community is de praktische kennis van medegebruikers, de kennis van onze supportafdeling is meer toegespitst op functionele kennis zoals je ook in de kennisbank kunt vinden.

Toekomst van de support

Ben je benieuwd naar de toekomst van support? Antwoorden vinden op vragen is straks nog veel eenvoudiger, dankzij kunstmatige intelligentie. Die geeft je het juiste antwoord op basis van data-analyse. Vraag je computer of mobiel apparaat wat je wil weten en krijg het correcte antwoord van de support bot in natuurlijke mensentaal. Ook als je vervolgvragen hebt staat de support bot je bij. Zoeken naar antwoorden hoeft dus helemaal niet meer. Je stelt je vraag aan de bot zoals je nu doet aan de supportmedewerkers. Het fijne is, een support bot kent geen afgebakende werktijden. Wanneer dit gaat gebeuren? Dat kunnen we niet precies zeggen, maar geef ons een paar jaar en wie weet is het dan écht mogelijk. Wij zijn nieuwsgierig naar de nieuwste technologieën en onderzoeken de mogelijkheden om jouw werk nog makkelijker te maken.

Ontdek de support community!


Je hebt toegang tot de community zodra je bent ingelogd in je Exact abonnement. Je gaat in het menu naar ‘help’ en vervolgens naar ‘Exact Support’. Zo makkelijk is het!

Ontdek de support community

BE Select your country