Dienstverlening

Zendesk helpt je te focussen op klantondersteuning

Zendesk is een multi-channel servicedeskplatform inclusief e-mailmanagement, kennisbank, chat, social en telefoon en maakt het eenvoudig om een volledig geïntegreerd en efficiënt klantondersteuningsproces te organiseren. Meer dan 60.000 bedrijven gebruiken Zendesk al om klanten de hulp te bieden die ze nodig hebben. En nu is het makkelijk om je erbij aan te sluiten.

Zendesk... en Exact
Je kunt de tijd die je supportteam besteedt aan tickets in Zendesk bijhouden en deze tijdgegevens uit Zendesk automatisch invoeren in Exact. Hierdoor weet je direct wat het exacte niveau van ondersteuning is bij een specifiek project of servicecontract.

Je klanten zijn niet de enige die ervan profiteren
Deze eenvoudige integratie voorkomt het 'overaanbieden' van hulp bij servicecontracten en lopende projecten. Volg servicecontracten om zeker te zijn dat je de juiste verkoopt. Factureer aan je klanten de tijd die je besteedt aan ondersteuning. En voorkom dubbele time tracking door je service- of klantondersteunend personeel.

Geen tijd te verliezen
Weten hoe je je tijd besteedt helpt niet alleen bij het beperken van de hoeveelheid ondersteuning. Het is ook zeer nuttig bij het bepalen van kansen om servicecontractupgrades te verkopen. En als het aankomt op het factureren van klanten voor de tijd die je besteedt hebt aan ondersteuning, dan hoef je niet voortdurend meer te switchen tussen verschillende tools. Onze gegevensinvoer wordt automatisch van Zendesk naar Exact gestuurd, automatische factuurregels zullen bepalen of ze wel of niet gefactureerd moeten worden. Je hoeft alleen maar achterover te leunen, in te ademen en te ontspannen.

Probeer nu

Author image
Judith Van Wissen

Judith heeft meer dan 10 jaar ervaring bij zowel support, verkoop als development. Bij Exact is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Exact voor Boekhouden. Judith kent Exact van binnen en buiten als geen ander.

BE Select your country