Accountancy

De Officium Universalis Award voor Belgische accountants

De Officium Universalis Award wordt dit jaar uitgereikt aan de Belgische accountantskantoren die zich het meest hebben onderscheiden op het vlak van ondersteuning en innovatie! De winnaars hebben aan hun klanten getoond dat ze een voortrekkersrol vervullen in de veranderende accountancywereld. En dat ze met hun dienstverlening klanten helpen om succesvol te zijn en hun groei te maximaliseren. Daar mag elk kantoor trots op zijn! 

Waarom de Officium Universalis Award?

De dienstverlening van een accountant stopt niet bij innovatieve software, maar vraagt ook om een uitgewerkte aanpak om alle mogelijkheden te implementeren en volledig te benutten. Een accountant helpt ondernemers om te groeien en succesvol te zijn door een optimale mix van automatisering, inzicht, controle en advies te bieden. Bij Exact willen we kantoren die vooruitstrevend zijn, hun klanten optimaal ontzorgen en zich onderscheiden op het vlak van dienstverlening in de bloemetjes zetten met een award.

Ondernemers bepalen de winnaars!

De winnaars van de Officium Universalis Award worden bepaald aan de hand van een bevraging bij meer dan 10.000 ondernemers die wordt uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoekbureau. De ondernemers beoordelen de dienstverlening en de ondersteuning van hun accountantskantoor. Zouden ze hun eigen accountant nomineren voor een award?

Op basis van die resultaten worden de vijf beste kantoren van België geselecteerd die zich volgens hun klanten onderscheiden op het vlak van dienstverlening, sectorkennis en hun rol in het succes van hun bedrijf.

Waarvoor staat de Officium Universalis Award?

De Officium Universalis Award staat voor het meest complete accountantskantoor, verkozen door de klanten. De winnaars worden erkend als vooruitstrevende en toonaangevende kantoren in de sector. Op basis van de inzichten uit het onderzoek bij de ondernemers wordt duidelijk welke kantoren het meest voldoen aan de verwachtingen die de ondernemers hebben van hun accountant. De award helpt ook om als een aantrekkelijke werkgever te worden gezien en zo meer talent aan te trekken.

Wie kan de award winnen?

Moderne ondernemers willen op elk moment onderbouwde beslissingen kunnen nemen. Hun accountant of boekhouder biedt hen realtime inzicht en ondersteunt hen door belangrijke kansen en risico’s op tijd te signaleren. Werk je bij een accountantskantoor dat net dat stapje verder gaat en combineer je innovatie, cloudsoftware en online samenwerking alsof je nooit iets anders heeft gedaan? Dan is het best mogelijk dat je klanten ervoor zorgen dat je een Officium Universalis Award wint!

De feestelijke uitreiking

De winnaars worden bekendgemaakt in december
tijdens een exclusief evenement dat wordt georganiseerd door Exact Belgium. In aanwezigheid van het Exact-management en vooraanstaande sectorgenoten zullen de winnaars van de award er in de spotlight worden gezet. De winnaars krijgen ook een vermelding op de 'wall of fame' van de Officium Universalis Award. Exact is van plan om van deze verkiezing een jaarlijks terugkerend evenement te maken.

BE Select your country