Nieuws

Hoe Exact omgaat met de ontwikkelingen rond het coronavirus

Exact Veiligheid en betrouwbaarheid gezondheid software beschikbaarheid coronavirus dagelijkse bedrijfsvoering noodzakelijke voorzorgsmaatregelen virtuele vergaderingen virtueel klantbezoeken virtuele online-evenementen, videoconferenties en telefoongesprekken

Aan onze trouwe klanten en partners,

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn bij Exact van het grootste belang. Die waarden hebben niet alleen betrekking op onze software en de beschikbaarheid van diensten: de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten, partners en alle gemeenschappen die we bedienen, zijn minstens zo belangrijk. We volgen de continue ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus en de begeleiding door officiële instanties op de voet. Door het onvoorspelbare karakter van deze situatie hebben we onze dagelijkse bedrijfsvoering aangepast op basis van de aanbevelingen en adviezen. 

Klantenbezoeken

Normaal gesproken ontmoeten we klanten, potentiële klanten en partners graag persoonlijk; bij u op kantoor of op een locatie van Exact. Door de huidige situatie zijn virtuele vergaderingen en werken op afstand noodzakelijke voorzorgsmaatregelen die helpen om ieders veiligheid te waarborgen. Om die reden onderbreken we onze klantbezoeken op locatie tot nader order. In plaats daarvan ondersteunen we u virtueel, met hetzelfde hoge serviceniveau als tijdens onze gebruikelijke bedrijfsvoering. We hebben ook de zakenreizen en evenementen opgeschort. Waar mogelijk zullen we de geplande activiteiten vervangen door virtuele online-evenementen, videoconferenties en telefoongesprekken.

Samengevat denk ik dat de genomen maatregelen de verspreiding van het nieuwe coronavirus zullen helpen beperken. Zo kunnen we tegelijkertijd onze mensen een veilige werkplek bieden en u verder ondersteunen bij het runnen van uw bedrijf. 

Wij danken u voor uw steun en begrip.

Phill Robinson,

CEO Exact

BE Select your country