Ondernemen

Zo loop je nooit meer een productinnovatie mis!

Wist je dat wij Exact Online doorlopend verbeteren? Tijdens ons laatste co-create programma - een platform waar we de producten die we ontwikkelen met onze gebruikers bespreken - ondervonden we dat een aantal van onze innovaties niet bekend zijn bij onze gebruikers.

Daarom hebben we hiervoor een oplossing gezocht! Vanaf nu houden we je van innovaties op de hoogte door berichten te tonen binnen je eigen vertrouwde omgeving van Exact Online.

Wat kun je verwachten?

Deze berichtgeving binnen het product (of in-product messaging) is een nieuwe manier om je boodschappen te tonen over innovaties, terwijl je met Exact Online werkt. Binnen de menu's zie je vervolgens alleen informatie die relevant is voor jou.

Wat zijn de volgende stappen?

De pilot loopt gedurende 3 maanden binnen de omgevingen van Exact Online voor Boekhouden, Accountancy en Handel. Na deze periode beoordelen we ervaringen van onze gebruikers om te kijken of we deze nieuwe vorm van communicatie voor al onze pakketten gaan uitrollen.

Voortaan weet je precies welke van onze innovaties je kunnen helpen nog beter te presteren.

Heb je nog meer vragen?

Bel ons gratis op 0800- 97 631 (optie 1) of mail je vraag naar info@exactonline.be.

 

Author image
Judith Van Wissen

Judith heeft meer dan 10 jaar ervaring bij zowel support, verkoop als development. Bij Exact is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Exact voor Boekhouden. Judith kent Exact van binnen en buiten als geen ander.

BE Select your country