Bouw

Verbeterde aankoopfacturatie

Verbeterde aankoopfacturatie

Sinds de nieuwe update is het nog gemakkelijker en eenvoudiger om een aankoopfactuur te verwerken in je projectadministratie én financiële administratie. We hebben de weergave aangepast voor een duidelijker overzicht. Zo kun je direct een factuur aanmaken en wordt er tijdens het aanmaken van een factuur een voorbeeldweergave getoond. Zo zie je meteen de factuur zoals de ontvanger ze ook krijgt.

Je ziet nu ook je huidige goedkeurders en meer informatie over de gekoppelde leverbon. Daarnaast hebben we de geschiedenis toegevoegd zodat je altijd weet wanneer iets plaatsvond in de aankoopfactuur.

Om de aankoopfactuur eenvoudig aan het juiste project te kunnen koppelen, hebben we onze matchcomponent uitgebreid. Met andere woorden, je kunt nu gemakkelijk zowel de hele aankoopfactuur als aparte regels koppelen aan een leverbon.

Heeft de crediteur niet het volledige bedrag gefactureerd? Dan kun je nu een restverplichting maken van het resterende bedrag. Wanneer er geen leverbon beschikbaar is, kun je ook kiezen om direct op het project een leverbon aan te maken of alsnog een regel aan het originele contract van de leverancier of onderaannemer toe te voegen. Zo is je boekhouding altijd up-to-date.

BE Select your country