Terug naar de app store

vPlan

Eindeloos scrollen door het Excel-lijstje en er vervolgens achter komen dat je niet de laatste versie hebt, zodat je alles weer op de kop moet gooien? Zie je door de berg papieren en post-its niet meer wat nu de bedoeling is?

We feel you. En daarom hebben we dé oplossing bedacht voor je. Gooi de plakbriefjes maar in de prullenbak, haal het ouderwetse planbord met t-cards van de muur en relax, want met vPlan is de planning met 1 muisklik binnen handbereik. Voor iedereen.

Door de integratie met Exact worden opdrachten automatisch ingeladen in vPlan. Koppel je medewerkers aan orders of projecten en krijg inzichtelijk wie nog capaciteit over heeft. Open het plankaartje en zie alle informatie die je nodigt hebt. Heb je een vraag aan een collega? Communiceer eenvoudig met elkaar binnen vPlan.

Zie in 1 oogopslag hoe het ervoor staat met elk project of proces. Laat iedereen naar dezelfde planning kijken, zodat er nooit meer onduidelijkheid is. Ontdek welke oplossing vPlan jou kan bieden en richt een planbord in op basis van jouw processen.

Meer informatie