Reviews over Exact

Wij ontvangen graag positieve reacties over onze producten en services. Ook kritische noten zijn welkom, want zo weten we waar we aan kunnen werken! Hieronder vind je de klantbeoordelingen die via het onafhankelijke platform Kiyoh zijn afgegeven.

Beoordeling

Totale score 8.2
Totaal aantal beoordelingen 1624
Beveelt ons aan 96%
10%
90%
0%
0%
0%
8

Efficiënt en gebruiksvriendelijk

Doordat er bankafschriften en templates ingelezen/geïmporteerd kunnen worden, scheelt dit veel tijd. Het is ook heel erg prettig dat je de meeste data naar een excelbestand kan exporteren.

EllenDreischor17-06-2021

8

Erg uitgebreid pakket, met veel integratie en een goede prijsstelling.

Wij werken al jaren met Exact en vinden het nog steeds met kop en schouders boven andere pakketen uitsteken. Ze hebben een helpdesk met vriendelijke en bereidwillige medewerkers waar veel bedrijven een puntje aan zouden kunnen zuigen. Is er niets te klagen? Natuurlijk wel. Offerte/Factuurgedeelte kan veel beter en ook de scan & herken kan hogere ogen gooien. Maar overall een heel prettig pakket en een mooi bedrijf.

RoderikHouten17-06-2021

8

Exact online werkt altijd en is ook altijd op te date!

???

JanZeeland17-06-2021

7

Geweldige boekhoudpakket, maar wel overrated

Exact is gewoon duur!

SonerUtrecht16-06-2021

8

Tevreden

Solide systeem

FransBelfeld16-06-2021

8

praktijkgericht

gemakkelijke conversie van eigen ontwikkeld systeem naar exact onlline

ceesdoetinchem16-06-2021

8

_

_

MichelZaandam16-06-2021

7

Goed

Goed basis product die eenvoudig is uit te breiden.

BrianBergschenhoek16-06-2021

7

Kwaliteit en snelle service

Het systeem is erg snel en duidelijk, je kan er zo veel mee doen en je bent zo klaar met het verwerken van de administratie.

bodyAmstelveen16-06-2021

10

Krachtig en eenvoud

In de afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan met diverse pakketten. (namen zal ik niet noemen, maar het zijn de grotere aanbieders). Via via werd mij Exact Online aangeraden. Vrij sceptisch heb ik de start gezet. Na diverse online trainingen is het pakket vrij snel onder controle, maar leer ik nog steeds bij via de e-learnings. Verder is het pakket eenvoudig zelf te optimaliseren door je persoonlijke voorkeuren in te stellen. Een echte aanrader! Erik van Staverden CEO Gasvrij BV

Erik van StaverdenBeusichem16-06-2021

KiyOh

Over Kiyoh

Kiyoh is een specialist in klantbeoordelingen. Bedrijven zetten Kiyoh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Als klant kan je een betere inschatting maken met wie je te maken hebt.
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
  • Regelmatige controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk te voorkomen
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina
NL Select your country