Reviews over Exact

Wij ontvangen graag positieve reacties over onze producten en services. Ook kritische noten zijn welkom, want zo weten we waar we aan kunnen werken! Hieronder vind je de klantbeoordelingen die via het onafhankelijke platform Kiyoh zijn afgegeven.

Beoordeling

Totale score 8.2
Totaal aantal beoordelingen 1559
Beveelt ons aan 96%
30%
10%
10%
30%
20%
1

Scanservice met grote problemen

Als jaren gebruik ik de exact scanservice om facturen te scannen en dan te boeken. In het begin paar jaar geleden voor exact gekozen omdat er een handmatige controle van de facturen zou zijn. Hierdoor betaal je bij exact ook bijna het dubbele in vergelijking met andere oplossingen. Na wat problemen werkte alles naar behoren. 1 of 2% moest ik nog handmatig corrigeren. Helaas sinds 2021 worden een aantal facturen niet meer herkend, d.w.z de crediteer wordt niet herkend maar nog erger er staat een groen vinkje bij wat betekend dat alles ok is en geboekt kan worden. Dit is een bijzonder kwalijke zaak. Na contact met de helpdesk en versturen van voorbeelden van betreffende crediteuren werd me doodleuk verteld dat de layout niet goed was en deze niet herkend konden worden. alles gaat dus jaren goed, layout van die crediteuren zijn niet veranderd en exact verteld mij dan doodleuk het kan niet. Het kan eerst wel en nu kan het niet. Probleem is dat je met een boekhouding niet zo maar overstapt naar een andere oplossing en dat weten ze bij exact.. Sinds 2006 ben ik klant maar exact neemt klanten totaal niet serieus. Bij eerdere problemen is het wachten om een oplossing, klachten je krijgt nooit te maken met iemand die kan beslissen. Medewerkers die niet mogen beslissen moeten jou dan iets meedelen maar de leidinggevenden die wel zaken kunnen beslissen verbergen zich laf achter hun medewerkers. Bij de scanservice is er dus totaal geen handmatige controle meer gezien de vele problemen, moet ik nu alles handmatig controleren hetgeen niet het doel moet zijn van de dure oplossing die ze verkopen. Tijd dus om naar een nadere scanoplossing te kijken en voor de toekomst bij een nieuw boekjaar misschien ook eens naar een andere pakket /bedrijf waar ze nog wel klantvriendelijk zijn. Exact is het typisch voorbeeld van een bedrijf dat te groot groeit waardoor je als klant een nummer bent en nummer komen en gaan.

BobCuijk08-03-2021

5

Goede software maar verhogen wel elke jaar de prijs

Redelijk goede software, ook vergeleken met andere boekhoudsoftware. Nadeel is dat ze veel ontwikkelen wat je gewoonweg niet gebruikt als administratiekantoor en vervolgens elk jaar wel de prijs verhogen.

LeonHuizen25-02-2021

9

Duidelijk overzichtelijk

Duidelijk van deze tijd met ondersteuning wanneer het jezelf uitkomt. Overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken.

B.Enschede16-02-2021

2

Erg teleurgesteld in de salesafdeling

Niet terugbellen, slechte communicatie onderling. Absoluut geen toegevoegde waarde ten opzichte van de website. Frustrerende ervaring en reden om te gaan kijken naar andere opties.

DirkEmmen25-12-2020

1

Slecht advies en waardeloos boekhoudprogramma

In november telefonisch contact gehad met een salesmedewerker en uitgelegd dat we opzoek zijn naar boekhoudprogramma. Alleen om onze facturen in op te slaan. Hierop raadde hij de exact plus programma aan. Deze konden wij een maand 'gratis' uitproberen. Gratis = 16,70 euro. Al snel kwamen erachter dat dit niet het boekhoudpakket is wat we zochten (slecht advies van de salesmedewerker). Veel te duur voor wat wij nodig hebben. Veel te ingewikkeld. En als kers op de taart bleek de 'gratis' proefperiode een contract. We moeten nu (na opzegging) nog doorbetalen tot februari: € 69 per maand. Voor iets wat we niet gebruiken. Wat een waardeloos bedrijf en onkundig personeel.

BeyzaAmsterdam18-12-2020

9

zeer functioneel programma

Ik werk met allerlei boekhoudprogramma's maar kom toch steeds terug op het programma van Exact omdat dit gewoon het prettigste werkt, je kunt veel automatiseren en zodoende je tijd die je aan je boekhouding besteed inkorten.

Roos van der KallenNuland08-12-2020

3

Vooruitstrevend maar niet betrouwbaar

Al vanaf het begin bij Exact online. Naar meerdere prijsverhogingen wat ik op zich kan begrijpen door de extra functionaliteit, hebben ze vorig jaar voor het gemak een limiet van 100 facturen op mijn pakket gezet. Volgens mij mag dit niet zomaar. Ik krijg hier ook een slecht gevoel bij en zou mijn trouwe klanten niet zo behandelen. Ze willen er gewoon weer even €35 ex per maand bij. Een boekhoudprogramma kies je voor een langere tijd en je moet dus wel op het bedrijf kunnen vertrouwen. Dit vertrouwen is naar meerdere telefoontjes wel weg, helaas..

JoeyDronten24-11-2020

9

zeer goed

duidelijke benadering van alle B.V.'s, gemakkelijk overschakelen.

HennyZevenhuizen31-08-2020

8

gebruiksvriendelijk

Eenvoudige verwerking van facturen en betalingen

Elly Verhoeven's-Hertogenbosch27-08-2020

2

Jaren dubbel betaald

Was klant sinds 2008. Begon met 68 Euro per maand. Werd verleid om een aanvullend pakket te nemen, betaalde bovenop mijn professional abonnement ook nog eens voor een pro abonnement. Toen ik Exact hier vriendelijk op wees, werd de fout snel erkend. Toen ik om compensatie voor het teveel betaalde vroeg was het antwoord: U bent er zelf mee akkoord gegaan. Pakket is niet echt gebruiksvriendelijk. Abonnement direct opgezegd.

WvPArnhem25-08-2020

KiyOh

Over Kiyoh

Kiyoh is een specialist in klantbeoordelingen. Bedrijven zetten Kiyoh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Als klant kan je een betere inschatting maken met wie je te maken hebt.
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
  • Regelmatige controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk te voorkomen
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina
NL Select your country