Choose a different country or region if you want to see the products and prices for your location. Click Continue to go to the selected country or region.

Reviews over Exact

Wij ontvangen graag positieve reacties over onze producten en services. Ook kritische noten zijn welkom, want zo weten we waar we aan kunnen werken! Hieronder vind je de klantbeoordelingen die via het onafhankelijke platform Kiyoh zijn afgegeven.

Beoordeling

Totale score 8.3
Totaal aantal beoordelingen 1547
Beveelt ons aan 97%
44%
11%
0%
22%
22%
3

Sluw bedrijf

Ik maak nu zo'n 5 jaar gebruik van Exact Online. Begon met een abonnement van zo'n 47 euro per maand en kom nu, dankzij de zoveelste absurde prijsverhoging, op 113 euro excl. BTW per maand. De verhoging hiervoor (anderhalf jaar geleden) heeft tot zeer veel klachten geleid, googel maar 's op 'exact reviews'. En nu dus weer, NB ook nog 's midden in de coronatijd, een tijd waarin veel bedrijven het al zwaar hebben. De software is star en traag; de lay-out van documenten (bijv. facturen) zou gemakkelijk aanpasbaar moeten zijn, maar is dit niet. Hulp nodig van Exact? Betalen! Het is erg lastig om, na jaren, over te stappen naar een ander boekhoudpakket. En dat weet Exact en hier wordt op gruwelijke wijze misbruik van gemaakt.

ArjenNederhorst den Berg08-07-2020

1

Niet transparant.

Beste ondernemer, *Service en communicatie heb ik als heboorlijk slecht ervaren. Ik dacht na mijn OPZEGADMINISTRATIE te hebben voltooid dat mijn account stopgezet was en dus ook de maandelijkse kosten duh! Maar na het invullen van een ''opzegadministratie'' moet je dus je account nog opzeggen... yes I know dat klinkt super raar. Mijn maadelijkse kosten liepen vrolijk door. Beetje een sneaky manier als je het mij vraagt. Let op! deze review is alleen gebaseerd op hun service, ik weet niet hoe het platform zelf is, maar ik denk prima omdat mijn accountant deze ook gebruikt.

aniel akbarAmsterdam12-06-2020

10

super

Ik ben werkzaam bij een kleine ondernemer, waardoor het niet altijd betaalbaar is om met goede software te werken. Exact is een betaalbaar programma en wanneer je hulp nodig hebt, doen ze er alles aan om jou die hulp te geven. Erg fijn!

ReneeHeeze12-06-2020

8

Gebruiksvriendelijke software met veel opties

Exact bevalt ons erg goed. De mogelijkheden zijn groot en bieden opties voor diverse soorten bedrijven. De software is snel, online beschikbaar en overzichtelijk. Ook de supportafdeling via de kennisbank of online via de chat zorgen voor een snelle afhandeling van vragen.

DannyApeldoorn11-06-2020

2

After Sales service van Exact Online Support zeer slecht

Heel slechte ervaring met Exact Online opgedaan. Dit is niet zozeer met het boekhoudpakket zelf (daar kan ik als ZZP'er wel mee uit de voeten), maar meer de service, als je het abonnement c.q. de gebruikerslicentie opzegt. Ik ben sinds 2007 gebruiker van het boekhoudpakket van Exact (eerst de client server versie Exact Compact, en sinds 2015 de Cloud versie - Exact Online). Nadat ik 13 jaar trouwe klant ben geweest, en ik het abonnement heb opgezegd, heeft Exact Support me als een baksteen laten vallen, echt 0,0 support. Exact heeft me op de dag van opzegging telefonisch beloofd dat ik na beëindigen van de gebruikslicentie nog onze administratie over een beperkte periode zou kunnen inzien. Exact bestrijdt dat overigens, maar op mijn verzoek om me het audiobestand van het telefoongesprek te mailen zijn ze niet ingegaan. Sinds de beëindiging van de licentie (10 maart 2020) is mijn gebruikersaccount botweg gedeactiveerd, dus geen mogelijkheid om nog iets in te zien. Ik krijg zelfs niet meer de kans om een backup te maken, ofwel 13 jaar boekhouding foetsie. Dit terwijl deze administratie juridisch ons eigendom is. De enige mogelijkheid die Exact biedt is om opnieuw klant te worden, en het volle pond qua licentiekosten te betalen. Dit noem ik geen service, dus daar ben ik dan ook niet op ingegaan. Ik heb aangeboden om tegen een geringe vergoeding (een halve maand licentiekosten) toegang te krijgen, alleen om onze administratie veilig te stellen, maar daar gaat Exact niet mee akkoord. Ik heb voor de VpB aangifte uit armoede één week besteed om de administratie van 2019 te reconstrueren in Excel. Dit had in minder dan één uur gekund, als Exact zich coulant had opgesteld om mijn administratie alsnog veilig te kunnen stellen, maar nee dus. Ik zou als ZZP'er liever in een kartonnen doos willen wonen, dan dat ik ooit nog zaken doe met deze club. WAT EEN SLECHTE SERVICE. DIT HEB IK ECHT NOG NOOIT MET HONDERDEN ANDERE LEVERANCIERS MEEGEMAAKT!

Johan FleurenVlijmen09-04-2020

1

Zeer slecht in support en aftersales

Ze verkopen tegenwoordig functionaliteiten die niet werken. Er wordt beweert dat er aan gewerkt wordt maar is niet zo. Geen budget voor vrijgemaakt. De investeringsfonds KKR (bekend van V&D) wil eerst ze geld terug in vijfvoud

DerryckCapelle aan de IJssel09-01-2020

10

Super handig, gebruikersvriendelijk en veel geautomatiseerd

Sinds mijn studenten jaren al gewerkt met Exact online nu 7 jaar later gebruik ik het nog steeds. Veel dingen worden automatisch voor je gedaan en voor veel dingen worden er tips getoond, support makkelijk bereikbaar en behulpzaam en de kennisbank beantwoord veel van de algemene vragen heel veel is al voor je voorgekauwd.

FaissalAlmere05-11-2019

10

Het beste pakket, betrouwbaar, makkelijk, veel kennis in huis

Nadat wij; Mijn vrouw en ik in 2018 gestart zijn met onze administratie zelf te gaan inboeken zijn we gestart met een ander pakket omdat de accountant dit adviseerde. eind 2018 is dit bedrijf opgeheven en moesten we een andere keuze maken. Met advies van de accountant is de keuze gevallen op Exact online. Nu zagen we de verschillen tussen het eerste pakket en het 2e pakket. Wij zijn gelukkig met de wijziging en gaan lekker door zo.

Jan TeklenburgGoirle30-10-2019

9

Gebruiksvriendelijk, betaalbaar en overal benaderbaar

Wij gebruiken Exact online nu al ca. 5 jaar (Handel pakket) en zijn erg tevreden over het programma. Ook de helpdesk is snel en vriendelijk. Heb het pakket aan meerdere collega ondernemers aanbevolen.

Geert Hasselt26-06-2019

KiyOh

Over Kiyoh

Kiyoh is een specialist in klantbeoordelingen. Bedrijven zetten Kiyoh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Als klant kan je een betere inschatting maken met wie je te maken hebt.
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
  • Regelmatige controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk te voorkomen
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina
NL Select your country