Choose a different country or region if you want to see the products and prices for your location. Click Continue to go to the selected country or region.

Reviews over Exact

Wij ontvangen graag positieve reacties over onze producten en services. Ook kritische noten zijn welkom, want zo weten we waar we aan kunnen werken! Hieronder vind je de klantbeoordelingen die via het onafhankelijke platform Kiyoh zijn afgegeven.

Beoordeling

Totale score 8.3
Totaal aantal beoordelingen 1542
Beveelt ons aan 96%
33%
61%
0%
0%
6%
1

Zeer slecht in support en aftersales

Ze verkopen tegenwoordig functionaliteiten die niet werken. Er wordt beweert dat er aan gewerkt wordt maar is niet zo. Geen budget voor vrijgemaakt. De investeringsfonds KKR (bekend van V&D) wil eerst ze geld terug in vijfvoud

DerryckCapelle aan de IJssel09-01-2020

10

Super handig, gebruikersvriendelijk en veel geautomatiseerd

Sinds mijn studenten jaren al gewerkt met Exact online nu 7 jaar later gebruik ik het nog steeds. Veel dingen worden automatisch voor je gedaan en voor veel dingen worden er tips getoond, support makkelijk bereikbaar en behulpzaam en de kennisbank beantwoord veel van de algemene vragen heel veel is al voor je voorgekauwd.

FaissalAlmere05-11-2019

10

Het beste pakket, betrouwbaar, makkelijk, veel kennis in huis

Nadat wij; Mijn vrouw en ik in 2018 gestart zijn met onze administratie zelf te gaan inboeken zijn we gestart met een ander pakket omdat de accountant dit adviseerde. eind 2018 is dit bedrijf opgeheven en moesten we een andere keuze maken. Met advies van de accountant is de keuze gevallen op Exact online. Nu zagen we de verschillen tussen het eerste pakket en het 2e pakket. Wij zijn gelukkig met de wijziging en gaan lekker door zo.

Jan TeklenburgGoirle30-10-2019

9

Gebruiksvriendelijk, betaalbaar en overal benaderbaar

Wij gebruiken Exact online nu al ca. 5 jaar (Handel pakket) en zijn erg tevreden over het programma. Ook de helpdesk is snel en vriendelijk. Heb het pakket aan meerdere collega ondernemers aanbevolen.

Geert Hasselt26-06-2019

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gemakkelijk toegankelijke en functionele software

Verbeterpunten

uitleg over nog niet gebruikte functionaliteit, zoals inrichten van lijsten o.a. debiteuren en crediteuren overzichten

Schildersbedrijf Geelen v.o.f.Deurningen17-12-2018

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk. Supportafdeling ter zake kundig en klantvriendelijk. Seminairs op alle gebieden aanwezig.

Verbeterpunten

Géén.

Xmas Presents B.V./A.M. de Wilde-van Dam's-Hertogenbosch17-12-2018

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gebruiksvriendelijkheid

Verbeterpunten

Invullen klantgegevens ivm postcode

BDL/BestraStein17-12-2018

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk samenwerken met accontant..

iimg bvamsterdam schiphol16-12-2018

7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed

Verbeterpunten

Factureren

Jore administratieDen bosch16-12-2018

7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gebruikersvriendelijk, goede prijs/kwaliteitsverhouding

Verbeterpunten

Communicatie helpdesk, snelheid

Ven Management en Beheer bvDiemen14-12-2018

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

YeYoLELYSTAD14-12-2018

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

-

Verbeterpunten

-

--14-12-2018

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed product en zeer goede support

Verbeterpunten

geen

anoniem14-12-2018

8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

gebruiksvriendelijk

Verbeterpunten

fiches 281.50

wisper vzwvaartkom 4 leuven 300014-12-2018

7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gebruiksverriendelijk heid digitale verwerking

Verbeterpunten

scan fouten verminderen slagingspercentage automatisch afletteren verhogen

de KlokEibergen13-12-2018

7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitstekend programma Gebruiksvriendelijk

Verbeterpunten

Opleiding en of begeleiding

Federatie Maasdorpen-Federatie Horst e.o.Sevenum13-12-2018

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gebr HoogendoornNieuwerkerk a/d IJssel13-12-2018

7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Werkt prima

Verbeterpunten

Geen

BVV BarendrechtBarendrecht13-12-2018

KiyOh

Over Kiyoh

Kiyoh is een specialist in klantbeoordelingen. Bedrijven zetten Kiyoh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Als klant kan je een betere inschatting maken met wie je te maken hebt.
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
  • Regelmatige controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk te voorkomen
  • Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina
NL Select your country