Support

Minimumloon tabel per 1 juli 2019

Minimumloon tabel

Zoals elk jaar is er ook dit jaar vanaf 1 juli een aanpassing van het wettelijk minimumloon en het minimumjeugdloon. Deze nieuwe minimumloon tabel is onderdeel van de rekenregels.

Gewijzigde rekenvoorschriften

In Exact Globe wordt de tabel met deze nieuwe minimumlonen meegeleverd in Product Update 416SP18, 417SP10 en in 418SP1. Deze Service Packs komen naar verwachting uit in de eerste week van juni. Hou dit blog dus goed in de gaten.

Na het uitvoeren van een update, kun je deze wijziging terugvinden in het menupad Salaris ➔ Verslagen ➔ Rekenvoorschriften, wanneer je bij Soort verslag de optie Minimumloontabel selecteert. Het nieuwe minimum loon wordt ook afgedrukt op de salarisslips vanaf 1 juli 2019.