Stabiliteitsissues Exact Globe met Windows 10 update

Onlangs heeft Microsoft de 1809 oktober update voor Windows 10 beschikbaar gemaakt.

We hebben meldingen ontvangen dat deze update stabiliteit issues met betrekking tot Exact Globe kan veroorzaken.

Op dit moment onderzoeken we deze meldingen en adviseren u om te wachten met het installeren van de 1809 update voor Windows 10 totdat er meer bekend is.

Zodra wij meer weten wordt dat op dit blog gepubliceerd.

Voor meer informatie over de 1809 update, zie https://docs.microsoft.com/en-us/windows/whats-new/whats-new-windows-10-version-1809.

Update 8-10-2018: Microsoft heeft de uitrol van de Windows 10 Oktober update gepauzeerd vanwege meldingen over verdwenen bestanden.
Voor meer informatie, zie https://support.microsoft.com/en-us/help/4464619/windows-10-update-history.