Kies een locatie bij het verzenden van de AZL aangifte

Graag willen we je attenderen op een wijziging in de Salarismodule van Exact Globe.

Kies de juiste locatie

Bij het verwerken van een AZL aangifte via knop Verwerken in menupad Salaris ➔ Aangiften ➔ Periodiek ➔ Syntrus is het, vanaf de nieuwe service packs, mogelijk om de locatie te kiezen, waar de aangifte naartoe dient te worden verzonden.

Bij het veld Versturen naar, is het nu mogelijk om te kiezen tussen de locaties AZL Amsterdam en AZL Heerlen.

Let op!

Hou er rekening mee dat als je, voor de update, bij dit veld de optie AZL had geselecteerd, deze na de update op Centric staat. Je dient handmatig de juiste AZL locatie te selecteren.