Eindejaarsversie Salaris & 86 cao's beschikbaar!

Eindejaarsversie van de software

Goed nieuws! Vanaf 29-12-2018 is de eindejaarsversie van de software voor de Salarismodule van Exact Globe en Exact Compact beschikbaar! Alle wijzigingen voor 2019 zijn beschikbaar gesteld voor de product updates: 415SP16, 416SP9 en 417SP1. U kunt beschikken over deze wijzigingen door een update uit te voeren naar één van deze versies. Indien u reeds over deze versies beschikt, kunt u een update uitvoeren binnen één van deze versies van de software.

Let op: Indien u een update binnen dezelfde versie uitvoert (bijvoorbeeld van 416SP9 naar de nieuwste 416SP9), dient u via Systeem ➔ Algemeen ➔ Tabellijst de optie Repository heropbouwen te draaien om ervoor te zorgen dat de nieuwe velden ook beschikbaar zijn. Als u update naar een hogere servicepack is dit niet nodig.

Nieuwe cao's

Zoals u in deze blogpost heeft kunnen lezen, zullen we dit jaar weer twee keer per week bijgewerkte cao’s beschikbaar stellen. Vanaf 29-12-2018 stellen we de eerste set cao's al aan u beschikbaar. Op dit moment zijn er al 86 cao's beschikbaar!

Via dit document kunt u de volledige lijst met cao’s die wij ondersteunen, raadplegen. In deze lijst wordt vermeld welke cao op welke datum beschikbaar is gekomen. U kunt het Support Blog in de gaten houden om op de hoogte te blijven van de beschikbaarheid van meer cao’s.