Exact voor Productie Ease of Use: Tonen van grijpvoorraad in Smart Shop Floor

De redenen om het verbruik van materiaal op de werkvloer te registreren zijn een betrouwbaarder voorraadstand en een betere nacalculatie. Er is een soort materiaal waarvoor geen magazijnuitgifte plaatsvindt en die categorie omvat naast grijpvoorraad (materiaal waarvoor voorraad op de werkvloer gehouden wordt) ook halffabrikaten die op de werkvloer blijven. Daarom ook worden grijpvoorraad en halffabrikaten alleen getoond in het materiaaluitgifte scherm van Smart Shop Floor als we daarvoor kiezen.

Instellingen om grijpvoorraad en halffabrikaten te tonen

In [Instellingen] Productie (Materiaaluitgifte met Smart Shop Floor) vinden we Backflushmaterialen weergeven en Subordermaterialen weergeven. De instelling Subordermaterialen weergeven is alleen beschikbaar in de Geavanceerde en Premium versies.

SSFMATSETTING NL 001

Wanneer de genoemde instellingen niet zijn aangevinkt worden onder het aantal regels uit te geven (op de Materialen knop) de grijpvoorraad en de halffabrikaten niet getoond. Wanneer de instelling is aangevinkt is het aantal regels inclusief de grijpvoorraad en halffabrikaten. Op het uitgiftescherm worden ze benoemd als Gebackflushed en Suborder:

SSFMATSETTING NL 002

Deze verbeteringen zijn beschikbaar in alle edities van Exact voor Productie. Het Ease of Use project heeft tot doel om Exact voor Productie gemakkelijker en doeltreffender te maken op basis van feedback van klanten. Vindt U ook dat Exact voor Productie beter kan? Laat het weten aan Exact Support en wij gaan er mee aan de slag.