Cloud business software voor het mkb en hun accountants

Cijfers zijn de fundering van elk bedrijf. Met de juiste cijfers kun je kosten beheren, efficiëntie verbeteren en groeien. Onze innovatieve cloud business software helpt nu al meer dan 675.000 mkb’ers en accountants hun cijfers te beheren. Bekijk wat Exact voor jou kan doen.

Exact staat klaar voor ondernemend Nederland

Bij Exact gaan we geen uitdaging uit de weg. Problemen? Die zijn er om opgelost te worden. Dagelijks maken we werk van innovatie om onze klanten de slimste software solutions aan te bieden. Met onze producten helpen we kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants bij het automatiseren van bedrijfsprocessen. En met aanvullende branchespecifieke oplossingen voor onder meer accountancy, handel, productie, zakelijke dienstverlening en bouw doen we dat bovendien heel gericht. Mensen staan daarbij centraal: onze klanten, collega’s en de samenleving waarin we actief zijn. Want voor hen willen we het verschil maken, nu en in de toekomst. Maak kennis met onze smart solutions with a human touch.

Bedrijven helpen groeien

In welke fase je bedrijf ook zit, voor iedere behoefte bieden we een passende oplossing

Alle cijfers binnen handbereik

Betere zakelijke beslissingen door real time toegang tot al je belangrijke bedrijfsgegevens op elk device

Snel een positieve impact maken

Onze oplossingen zijn eenvoudig in te stellen en te gebruiken, waardoor je meteen waarde kunt toevoegen aan je bedrijf

  • Baktotaal Bouwhuis
  • TRIGO
  • Gracious
  • RS Finance
  • Vertidrive
  • POM

KlantverhalenBaktotaal Bouwhuis

Via Exact Online Handel Premium gaan dagelijks meer dan 10.000 verschillende producten naar onze bakliefhebbers. Elke dag weer en razendsnel geleverd!

KlantverhalenTRIGO

Exact is het hart van onze financiële processen. Het voldoet aan de eisen van de groep, maar ook aan lokale belastingvereisten. We spreken nu wereldwijd dezelfde financiële taal.

KlantverhalenGracious

Het inzicht is, sinds we met Exact werken, sterk toegenomen en dat is zeer belangrijk om de volgende stap te zetten.

KlantverhalenRS Finance

Door onze branchegerichte aanpak met Exact Online en pas te stoppen wanneer de klant tevreden is, realiseren we jaarlijks minstens 50% groei.

KlantverhalenVertidrive

Exact helpt om de zaken inzichtelijk te maken. We hebben met MRP altijd de juiste producten op het juiste moment beschikbaar. Dat werk efficiënt en daardoor besparen we kosten.

KlantverhalenPOM

Onze processen zijn zo geoptimaliseerd dat wij ons focussen op heel andere uitdagingen.

NL Select your country