Hoe een betaling verrichten vanuit Exact Online?

Het elektronisch bankieren neemt u een groot deel van de werkzaamheden voor het betaalproces uit handen. Maar hoe werkt dit nu precies? In de volgende stappen doorlopen we het proces.

Betalingsconditie
Bij het invoeren van een verkoop- of een inkoopfactuur registreert u een betalingsconditie. Deze betalingsconditie bepaalt wanneer een factuur betaald dient te worden, welke betalingswijze en welke korting van toepassing zijn. U kunt betalingscondities aanmaken en wijzigen via het menupad  of via .

Inkoopboeking

Betalingsconditie

Voordat u de betalingen selecteert, vraagt u eerst altijd een betaaladvieslijst op. Dit kunt u doen via  of via . Met deze lijst maakt u namelijk een overzicht van de te betalen openstaande posten.

Verrichten
Vanuit de betaaladvieslijst kunt u betalingen direct selecteren en zelfs verrichten. Door het verrichten wordt een clieop of sepa bestand aangemaakt. Echter is het ook mogelijk om door te zoomen naar de betaling en willekeurige gegevens nog aan te passen.

De incassolijst maakt het mogelijk om de te incasseren posten te selecteren en vervolgens een bankbestand aan te maken. Het goedkeuren en realiseren van de geselecteerde regels is voor zowel de te incasseren als de te betalen posten. Deze posten kunt u opvragen via of via . In de betaaladvieslijst en in de incassolijst worden alle posten getoond, gebaseerd op de betalingsconditie. Standaard worden de posten getoond met de betalingsconditie 'op krediet' en 'incasso'.

Betalingen Verrichten

Nadat het bestand is aangemaakt komt u in het scherm 'Bankbestanden' waar u kunt kiezen voor Downloaden om het bestand op uw computer op te slaan alvorens dit bestand geupload kan worden naar de bank. Als u een koppeling heeft aangelegd met de Rabobank worden de bestanden direct in uw bankomgeving aangeleverd, waarna u deze enkel hoeft goed te keuren