Exact ProAcc

Exact ProAcc is een volledig boekhoud- en commercieel beheerpakket dat modulair is opgebouwd.

Business software

Exact ProAcc wordt aangeboden met tal van modules, eenvoudig te configureren volgens uw persoonlijke situatie. Dat is onze manier om te verzekeren dat je software oplossingen moeiteloos mee evolueren met de zakelijke belangen van jouw bedrijf en met de recente wijzigingen op wettelijk vlak, op elk moment. Dat is onze garantie.

  • Geïntegreerde boekhoudsoftware voor de moderne ondernemer
  • Gebruiksvriendelijk op functioneel- en technisch vlak
  • Oplossing op maat voor elke ondernemer
  • 12000 tevreden klanten

De Exact ProAcc versies

Exact ProAcc Studio | Basic

Boekhouding met facturatie

Exact ProAcc Basic is een algemeen en modulair boekhoud- en administratiepakket. Exact ProAcc Basic levert elke onderneming of organisatie een volledige boekhouding met facturatie.

Naargelang je bedrijfsactiviteit kan dit basispakket naadloos worden uitgebreid met een brede waaier van modules. Het basispakket bevat naast de algemene boekhouding en facturatie ook de banking module en de eigen layout module.

Exact ProAcc Studio | Advanced

Vaste activa (afschrijvingen), managementrapportering, analytische boekhouding en budgettering

De Exact ProAcc modules worden aangeboden in drie verschillende bundels. Het Exact ProAcc basic pakket voorziet standaard in een ruime verscheidenheid aan functionaliteiten en voorziet reeds de mogelijkheid om met meerdere gebruikers te werken.

Exact ProAcc Advanced biedt naast alle mogelijkheden van Exact ProAcc Basic de modules vaste activa (afschrijvingen), analytische boekhouding, managementrapportering en budgettering aan.

Exact ProAcc Studio | Premium

Orderadministratie met verkoop-, aankoop- en voorraadbeheer, serienummer, samengestelde artikelen en prijszetting

Exact ProAcc wordt aangeboden met tal van modules, eenvoudig te configureren volgens jouw persoonlijke situatie. Dat is onze manier om te verzekeren dat je software-oplossingen moeiteloos mee evolueren met de zakelijke belangen van je bedrijf, op elk moment! Voor de meest veeleisende ondernemers maken Exact ProAcc Premium en Exact ProAcc Corporate het Exact ProAcc aanbod compleet.

Exact ProAcc Premium biedt bovenop de Exact ProAcc Advanced functionaliteiten een gebruiksvriendelijke en eenvoudig implementeerbare standaard orderadministratie met verkoop-, aankoop- en voorraadbeheer.

Exact ProAcc Corporate

Exact ProAcc Advanced met Microsoft SQL Server als onderliggende database

Het Exact ProAcc Corporate pakket biedt dezelfde modules als Exact ProAcc Advanced maar gebruikt Microsoft SQL Server als onderliggende database.

Exact ProAcc Corporate maakt gebruik van de meest geavanceerde technologieën waaronder OLAP integratie, Crystal Reports rapportering ... en biedt op het vlak van gebruikers, transacties, beveiliging ongelimiteerde mogelijkheden.

Business Software
Business Software
Business Software
Business Software

Optimaal van start met consultants

Onze consultants zijn Exact-experts die zorgen dat je de voordelen van jouw software optimaal benut. Ze delen productkennis, geven gericht advies en helpen met de inrichting van de software.

  • Edificio
  •  Provincie Antwerpen

KlantverhalenEdificio

Het merendeel van ons werk gebeurt momenteel via Exact ProAcc Corporate. Dit betekent tijdwinst, omdat de updates in het systeem nu centraal gebeuren

Klantverhalen Provincie Antwerpen

Het grote voordeel van deze aanpak is dat de info over het financiële beheer en de opvolging van de GPB’s nu toegankelijk is via één enkel softwarepakket

BE Select your country