Licentie en/of onderhoudsovereenkomst opzeggen

Via onderstaande formulier kunt u eenvoudig uw onderhouds- en of licentieovereenkomst bij ons opzeggen. Hou er rekening mee dat u na het opzeggen van de onderhoudsovereenkomst geen gebruik meer kunt maken van de voordelen van deze overeenkomst. De voordelen van deze overeenkomst zijn:

  • Updates van de software
  • Gebruik van de supportafdeling
  • Gebruik van de Customer Portal
  • Gunstige overstapregelingen naar nieuwe productlijnen

Naam

Invalid Input
Vul uw voornaam in.
Vul uw achternaam in.
Vul uw bedrijsnaam in.
Invalid Input

Adres

Vul uw adres in.
Vul uw postcode in.
Vul uw stad in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mail adres in.

Opzegging

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Wat wilt u opzeggen?

  • Licentieovereenkomst
  • Onderhoudsovereenkomst

Indien u de onderhoudsovereenkomst opzegt, kunt u de software blijven gebruiken. Als u naast de onderhoudsovereenkomst ook de licentie opzegt, vervalt het gebruiksrecht op de software. Wanneer het een Synergy contract of een maandcontract betreft is er geen verschil tussen een onderhoudsovereenkomst en een licentieovereenkomst. Indien u deze overeenkomst opzegt kunt u geen gebruik meer maken van de software.

Type opzegging

  • Volledige overeenkomst
  • Deel van de overeenkomst

Deelopzegging

Geeft hier aan welke modules u wilt opzeggen. Geef bij het opzeggen van administraties en/of gebruikers de aantallen aan.

Download data

Als uw overeenkomst met Exact wordt beëindigd, kunt u voor bepaalde diensten van Exact alle data downloaden tot de laatste dag van de overeenkomst. Deze databestanden worden in open format verstrekt en zijn toegankelijk met gratis tools. Daarnaast kunnen diverse exportformats (csv en xml), evenals api's, beschikbaar zijn om data te exporteren. Zorg ervoor dat u uiterlijk op de laatste dag van de overeenkomst alle data exporteert of downloadt die u in de toekomst nodig kunt hebben. Exact is niet verplicht de data die u invoert, gedurende een bepaalde (wettelijke) termijn te bewaren.

Let op!

Het is niet mogelijk via dit formulier uw Exact Online abonnement op te zeggen. Informatie over het opzeggen van Exact Online kunt u op deze pagina terugvinden.

Nadat u het formulier volledig hebt ingevuld, ontvangt u een ontvangstbevestiging per mail.

BE Select your country