Licentie en/of onderhoudsovereenkomst opzeggen

Via onderstaand formulier kun je eenvoudig jouw onderhouds- en of licentieovereenkomst bij ons opzeggen. Hou er rekening mee dat je na het opzeggen van de onderhoudsovereenkomst geen gebruik meer kunt maken van de voordelen van deze overeenkomst. De voordelen van deze overeenkomst zijn:

  • Updates van de software
  • Gebruik van de supportafdeling
  • Gebruik van de Customer Portal
  • Gunstige overstapregelingen naar nieuwe productlijnen

Naam

Invalid Input
Vul uw voornaam in.
Vul uw achternaam in.
Vul uw bedrijsnaam in.
Invalid Input

Adres

Vul uw adres in.
Vul uw postcode in.
Vul uw stad in.
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mail adres in.

Opzegging

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Wat wil je opzeggen?

  • Licentieovereenkomst
  • Onderhoudsovereenkomst

Indien je de onderhoudsovereenkomst opzegt, kan je de software blijven gebruiken. Als je naast de onderhoudsovereenkomst ook de licentie opzegt, vervalt het gebruiksrecht op de software. Wanneer het een Synergy contract betreft is er geen verschil tussen een onderhoudsovereenkomst en een licentieovereenkomst. Dit geldt ook voor al onze maandcontracten, maakt niet uit voor welke software je een maandcontract hebt. Indien je deze overeenkomst opzegt kan je geen gebruik meer maken van de software.

Wij adviseren om voor de einddatum een back-up te maken van je gegevens.

Type opzegging

  • Volledige overeenkomst
  • Deel van de overeenkomst

Deelopzegging

Geef hier aan welke modules je wilt opzeggen. Geef bij het opzeggen van administraties en/of gebruikers de aantallen aan.

Download data

Als jouw overeenkomst met Exact wordt beëindigd, kun je voor bepaalde diensten van Exact alle data downloaden tot de laatste dag van de overeenkomst. Deze databestanden worden in open format verstrekt en zijn toegankelijk met gratis tools. Daarnaast kunnen diverse exportformats (csv en xml), evenals api's, beschikbaar zijn om data te exporteren. Zorg ervoor dat je uiterlijk op de laatste dag van de overeenkomst alle data exporteert of downloadt die je in de toekomst nodig kunt hebben. Exact is niet verplicht de data die je invoert, gedurende een bepaalde (wettelijke) termijn te bewaren.

BE Select your country