Terug naar de app store

ClearFacts

ClearFacts is een modulaire cloud-oplossing voor accountants. Het platform digitaliseert de volledige stroom van facturen en diverse documenten van hun klanten naar hen toe.

Voor het digitaliseren en herkennen van documenten beschikt ClearFacts over een unieke, online OCR-herkenningsmodule (AIR), ondersteund door een Machine Learning-model. Op basis van historische gegevens en zelflerende algoritmes worden factuurgegevens aangevuld tot volwaardige boekingsvoorstellen. Dankzij een naadloze integratie met Exact Online via een unieke connector kunnen accountants deze boekingsvoorstellen in hun vertrouwde Exact Online omgeving finaal valideren.

ClearFacts geeft feedback van de boekhouding aan de klant-ondernemer via een administratief portaal. In dat portaal vinden ondernemers een overzicht van hun kerncijfers, een standaard rapporteringsmodule en een digitaal archief van al hun facturen en andere relevante stukken. Zij kunnen ook betalingen initiëren en een overzicht krijgen van al hun transacties.

ClearFacts is een volwaardige cloud-oplossing die via het internet wordt aangeboden op een beveiligde, gepersonaliseerde website, volgens de huisstijl van de accountant. Het is een veelzijdige toepassing die de administratieve taken in 'voor- en na-bereiding' tot het boekhouden vereenvoudigt en versnelt. Dankzij de ver doorgedreven, bi-directionele integratie blijft alles mooi complementair aan Exact Online.

Meer informatie