Willem Tack
Sales manager

“Ik koos heel bewust voor Exact omwille van de groeimogelijkheden”

“We hadden al veel eerder met Exact moeten beginnen.” Als sales manager Willem Tack die zin te horen krijgt van een klant, dan is zijn werkdag geslaagd. “Weten dat je accountants het leven makkelijker maakt met de oplossingen die je verkoopt, geeft veel voldoening”, zegt hij. Willem is best trots om bij Exact te werken: “Laten we eerlijk zijn: onze producten behoren tot de beste in de markt. Natuurlijk is het dan tof om deel uit te maken van het salesteam.”

Persoonlijke groei

Willem koos er heel bewust voor om bij Exact te gaan werken. Het ‘always be learning’-principe sprak hem enorm aan. “Ik vind het erg belangrijk om te kunnen blijven groeien en mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Ik wist dat Exact veel aandacht schonk aan de ontwikkeling van werknemers, dus dat wekte mijn interesse.” Hij merkte van bij zijn start dat die opleidingskansen niet gewoon mooie praatjes waren. “Ik mocht meteen mee op een meerdaagse opleiding van de sales- en marketingteams van Exact.” 

Continu verbeteren en innoveren

De lat ligt hoog bij Exact. Dat maakt het een uitdagende omgeving om te werken, maar Willem voelt zich daar prima bij. “Wanneer we een doel hebben bereikt, kijken we altijd even terug om te zeggen ‘we hebben dat goed gedaan’. Successen moeten gevierd worden, vinden we. Maar we kijken ook snel weer vooruit om te zien waar het nog beter kan”, vertelt hij. “Zo schuiven we die lat continu een beetje verder. Verbeteren en innoveren zit nu eenmaal in het dna van Exact.”

Ruimte voor plezier

Er wordt hard gewerkt bij Exact, maar tegelijk is er ook veel aandacht voor plezier. “De ‘work hard, play hard’-mentaliteit leeft bij ons. We zijn goed in onze job, maar we zijn ook goed in een feestje”, lacht Willem. “We worden niet bij het handje vasthouden, er wordt van iedereen verwacht dat ze zelfredzaam zijn en verantwoordelijkheden opnemen. Maar daar staat wel tegenover dat er ruimte is voor ontspanning en amusement. Niet onbelangrijk, vind ik, want ook dat geeft energie.”

BE Select your country