Ontdek onze afdeling Customer Support

Hou je ervan zaken op te lossen, vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met onze producten en diensten? Kom dan werken bij het kloppend hart van Exact: Customer Support.

Teamspelers

Bij ons team draait het om samenwerking. Onze klanten vertrouwen op vakbekwaamheid wanneer ze met Exact samenwerken. Op de supportafdeling streef je er naar om snel en vastberaden te werken, met de klant centraal.

Elke dag werk je samen met deskundigen aan nieuwe uitdagingen en stimuleren we elkaar om uitstekende resultaten te behalen. Met een mix van jong talent en ervaren professionals streven we naar de kwaliteit waar we in geloven. Of je nu parttime of fulltime bij ons komt werken, en wat je achtergrond ook is, iedereen is welkom.

Teamspelers - Grote-mensen-baan

Persoonlijke ontwikkeling

Wanneer je aan de slag gaat, helpen we je natuurlijk op weg. Zo krijg je communicatietrainingen, leren we je alles over onze producten en nemen we je mee in de wereld van boekhouden. Heb je nog geen, of weinig, ervaring met software? Dan helpen we je daar wat extra mee!

Ben je eenmaal up-and-running, dan blijven we ervoor zorgen dat jij je kunt ontwikkelen. Misschien zoek je een inhoudelijke verdieping, zodat je productspecialist kunt worden (denk aan HR, accountancy, professional services, handel of bouw). Of ben je meer geïnteresseerd in coaching en het geven van trainingen? Wij geven je de ruimte om je eigen koers uit te zetten.


Hoe we life-long learning vorm geven bij Exact. Wij geloven dat er altijd meer te leren is.

Duurzame werkgever

Bij alles wat we doen, denken we groen. Dat zit ‘m in kleine dingen, zoals afval scheiden en verlichting voorzien van bewegingssensoren, maar ook het plaatsten van zonnepanelen op het dak van ons hoofdkantoor.

Vind jij het ook belangrijk om bewuste keuzes te maken en te helpen waar je kan? Bij ons mag je drie dagen per jaar vrijwilligerswerk doen. Individueel of in teamverband. Zo geven we samen jaarlijks 4200 dagen terug aan de samenleving. We noemen dit de Giving Back Days.

Onze manier van werken

We zijn niet alleen trots op ons mooie hoofdkantoor in Delft, Nederland; maar ook op onze vestigingen in Belgiê: Wemmel, Gent, Brugge en Louvain-La-Neuve. En wat denk je van de mix van werken vanuit huis en samenwerken op kantoor? Wij geloven namelijk in een gezonde balans tussen werk en privé en minder woon-werkverkeer en CO² uitstoot.

Ik vind voldoening in het behalen van haalbare resultaten en het ondersteunen van zowel collega's als klanten. Het helpen van anderen zit in mijn natuur, en dit staat centraal in onze bedrijfscultuur. Met 27 jaar ervaring in verschillende functies binnen Sales en Support bij Exact, ben ik trots om mijn bijdrage te leveren. Binnen het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen krijgt elke medewerker drie dagen per jaar vrij om zich in te zetten voor een goed doel.”
Geert Grauls | Support Director, Exact België

Kom jij ons versterken?

Country

Specialism

Experience Level

BE Select your country