Klaar om de deal te sluiten?

Als sales ben je de sleutel tot onze groei. Je bent iemand die verkoopmogelijkheden herkent, graag sterke banden opbouwt met je klanten en hen verrast met gericht advies dat écht impact heeft.

Business partner

Werken bij sales betekent bij ons werken in een team vol energie. En met een goeie dosis aan winnaarsmentaliteit. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al veel ervaring hebt, bij ons vind je een dynamische omgeving waarin je verder je carrière kunt opbouwen. Wij houden net zoveel van plezier als hard werken. Misschien zelfs nog een beetje meer.

Onze salesmensen staan bekend om hun ondernemingsspirit. Herken je jezelf daarin?

Jouw ambitie, ons doel

Wanneer je aan de slag gaat, helpen we je natuurlijk goed op weg. Met behulp van ons onboarding programma; persoonlijke begeleiding en goeie collega’s, leer je alles over Exact en de nodige product knowhow. Met je unieke talenten, heb je alles in bereik voor een vliegende start. 

Maar ook wanneer je eenmaal klaargestoomd bent, blijven we ervoor zorgen dat je jezelf kan ontwikkelen. Zo organiseren we verschillende workshops tijdens de jaarlijkse marketing & sales summit, zijn er diverse trainingsmogelijkheden en bieden we interessante LinkedIn-trainingen aan. Je krijgt alle ruimte om je kennis en vaardigheden te vergroten en zo door te groeien naar je volgende stap.

Hybride werken

Wij willen dat je kunt profiteren van het gemak van thuiswerken (op afstand), en de voordelen van het werken op een van onze kantoren. Daarom hebben we onze kantoren zo ingericht dat ze perfect zijn om elkaar ontmoeten, samen te werken of bij te praten, of om even te ontspannen met pingpong, darts, videogames, een spelletje pool of aan de kickertafel te staan.

Work hard, play hard

Hard werken maar ook je resultaten kunnen vieren met elkaar is belangrijk. We houden zeker van een feestje en ook van een beetje competitie zijn we niet vies. Er heerst altijd een leuke sfeer tijdens regelmatige teambuildingsactiviteiten. Met onze flexibele werktijden, zorgen we ervoor dat je het werk kan afstemmen op je persoonlijk leven.

Zo ziet ons sollicitatieproces eruit

Kom jij ons versterken?

Country

Specialism

Experience Level

BE Select your country